Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Surt Ansu al camp i el rival ja fa un pas enrere, tot i no haver jugat és el líder"

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem la situació del FC Barcelona amb el trident Àlex Delmàs, Jofre Mateu i Moisés Hurtado

"Surt Ansu al camp i el rival ja fa un pas enrere, tot i no haver jugat és el líder"

30:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652098533856/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Amb l'ajuda del trident format per Àlex Delmàs, Jofre Mateu i Moisés Hurtado, al 'Què t'hi jugues!' hem analitzat la situació del FC Barcelona, ja classificat matemàticament per a la Champions i que demà dimarts rep al Celta de Vigo. "El Barça té ara una identitat molt marcada i necessita futbolistes de molt nivell", ha assegurat Àlex Delmàs, i ha afegit que "per jugar d'aquesta manera has de ser excel·lent en cada acció".

A més, els tres han destacat la importància del talent individual per tal de ser un equip aspirant a guanyar-ho tot. "Jugadores como Pedri, Xavi o Iniesta hay muy pocos. Un entrenador tiene que adaptarse a los jugadores que tiene y sacarles rendimiento", ha valorat Moisés Hurtado, qui ha defensat que els veterans -Busquets, Alba i Piqué- "son los tres que entienden mejor lo que quiere Xavi". Jofre Mateu, en canvi, ha insistit en la necessitat d'evolucionar. "Si continuem depenent dels tres, vol dir que el Barça no està evolucionant, no poden ser indiscutiblement titulars".

D'altra banda, el trident ha valorat el retorn d'Ansu Fati, qui va marcar el primer gol al Benito Villamarín quan feia menys de dos minuts que havia entrat al terreny de joc. "El gol que fa l'altre dia no el fa ningú més, és diferent", ha assegurat Jofre Mateu, recolzat per Àlex Delmàs, qui ha remarcat la seva influència en l'equip i el seu lideratge: "Surt Ansu al camp i el rival ja fa un pas enrere, tot i no haver jugat salta al camp i és el líder", ha opinat Àlex Delmàs a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00