Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

Rubén Guijarro: "Crec que a Badalona tenim la millor instal·lació de bàsquet d'Espanya"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'alcalde de Badalona, ciutat que vol acollir la fase final de la Copa del Rei de bàsquet de 2023

Rubén Guijarro: "Crec que a Badalona tenim la millor instal·lació de bàsquet d'Espanya"

07:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652274280138/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Badalona s’ha presentat com a ciutat aspirant a ser seu per acollir la fase final de la Copa del Rei de bàsquet del 2023. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb l'alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro, qui ha sol·licitat formalment a l'ACB la celebració de la competició a la ciutat catalana. "Ja ens toca, creiem que el proper any pot ser el nostre any per poder acollir aquesta fase final de la Copa", ha assegurat l'alcalde.

A més, la competició és jugaria a l'Olímplic, pavelló del Joventut de Badalona, una pista que Rubén Guijarro ha elogiat: "Crec que tenim la millor instal·lació de bàsquet d'Espanya, on millor es pot veure bàsquet", ha opinat, i ha afegit que "a Badalona som el bressol del bàsquet i tan de bo tinguem sort".

Finalment, l'alcalde de Badalona ha destacat les instal·lacions del pavelló Olímpic per sobre de les del Palau Sant Jordi, també possible candidat a ser seu de la competició. "Per veure bon bàsquet és molt millor el nostre Palau Olímpic que el Sant Jordi", ha assegurat Rubén Guijarro a SER Cataluya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad