Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Vicente Moreno no ha enamorado a la afición y en un equipo como este la figura del míster es clave"

Al 'Què t'hi jugues!' fem balanç de la temporada de l'Espanyol, ja salvat matemàticament, amb l'exfutbolista Moisés Hurtado i el periodista de l'AS Alberto Martínez

"Vicente Moreno no ha enamorado a la afición y en un equipo como este la figura del míster es clave"

10:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652364028204/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'Espanyol, tot i perdre al camp de l'Alavés ja ha assolit l'objectiu de la permanència a Primera Divisió. Al 'Què T'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Moisés Hurtado, exjugador de l'equip blanc-i-blau i amb el periodista del 'Diario AS', Alberto Martínez. "Vicente Moreno ha aconseguit els objectius del club, però l'equip fora de casa no ho ha fet bé. No ha portat la iniciativa ni ha estat superior contra equips inferiors", ha dit Alberto Martínez a SER Catalunya.

Per altra banda, Moisés Hurtado ha destacat que l'Espanyol ha desenganxat a l'afició després d'haver estat pràcticament tota la temporada en una zona intermèdia. "Cuando el equipo està en media tabla, en zona tranquila, no emociona a la afición. Lo que quieren los seguidores es que el equipo se juegue algo, ya sea un descenso o ir a Europa", ha afirmat Hurtado. A més, també s'ha parlat de l'esperit de joc amb el que ha competit l'Espanyol aquesta temporada, on també s'ha comparat als jugadors de Vicente Moreno amb el de temporades anteriors. "Veig una diferència gran entre l'equip d'ara i el que va arribar a la final de la UEFA, però no a l'equip de Rubi que va arribar a l'Europa League. Crec que Vicente Moreno ha fet malabarismes amb la plantilla durant tot l'any", ha dit Martínez.

Finalment, al 'Què t'hi Jugues!' també hem parlat sobre la continuïtat de Vicente Moreno i Rufete de cara a la propera temporada. "Crec que ni Vicente ni Rufete han de seguir l'any que ve. Rufete des del descens ja no hauria d'haver seguit. Vicente ha complert, però la seva imatge i la seva gestió amb la plantilla i alguns jugadors demostra que ha de canviar", ha comentat Alberto Martínez. "Vicente no me ha enamorado ni a mí ni a la afición y creo que en un equipo como este es clave la figura del mister sobre la gente", ha sentenciat Moisés Hurtado a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad