Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Tots teníem la certesa que s'havia acabat l'etapa de Vicente Moreno a l'Espanyol, però la manera de fer-ho ha estat un pèl abrupta"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la situació del RCD Espanyol amb el periodista Francesc Via

"Tots teníem la certesa que s'havia acabat l'etapa de Vicente Moreno a l'Espanyol, però la manera de fer-ho ha estat un pèl abrupta"

15:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652451976228/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la situació del RCD Espanyol, que aquestes últimes hores ha fet oficial la destitució del tècnic Vicente Moreno i la no renovació del director esportiu Rufete, tot plegat quan falten només dues jornades per acabar la temporada i amb l'objectiu de la salvació ja aconseguit. A SER Catalunya ho hem analitzat amb Francesc Via qui ha assegurat: "m'ha sorprès per la manera de fer les coses. Ha estat tot un pèl abrupte. La imatge donada al camp de l'Alavés i el fet que l'equip ja està matemàticament salvat ha precipitat les coses que ja es veien a venir", ha afirmat Francesc Via a SER Catalunya.

Amb Francesc Via hem analitzat quins poden ser els motius que han portat al president Chen Yansheng a prendre aquesta decisió quan falten només dues jornades per acabar la temporada. "Per mi el tema contractual no és l'únic tema. Si hi ha algú que doni consells al president xinès de l'Espanyol no és algú força reconegut. Fins i tot, seria millor que el canviés veient el palmarès d'entrenadors que ha tingut l'equip i els directors esportius i generals que han passat des de que n'és propietari", ha assegurat Via a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad