Sociedad

Marta Madrenas no repetirà com a candidata a l'alcaldia de Girona

Creu que amb 8 anys és suficient i diu que li queda encara un any de compromís amb la ciutat

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona / Berta Artigas Fontàs

Girona

Marta Madrenas no repetirà com a alcaldable per JxCat en les eleccions de l'any vinent. Tot i que es veu "forta" en aquests moments, ha dit que vol ser coherent amb el que sempre ha defensat. Creu que amb dos mandats és suficient.

"Sempre he defensat que en una ciutat tan important com Girona, cal renovar els lideratges en terminis relativament curts" ha dit Madrenas en una compareixença aquesta tarda i ha afegit que "l'òptim és no anar més enllà de dos mandats".

Malgrat això, Madrenas ha evitat fer valoracions del seu temps en el govern municipal, ha dit que encara li queda un any de compromís amb la ciutat i que continuarà treballant pel projecte "de manera intensa".

L'alcaldessa tampoc ha volgut concretar qui li agafarà el relleu com a alcaldable de JxCat, però ha assegurat que tindrà tot el seu suport.

Alcaldessa des de 2016

Marta Madrenas és alcaldessa des de 2016. Va agafar el relleu del dimitat Albert Ballesta, la persona que va substituir Carles Puigdemont quan aquest va ser investit com a president de la Generalitat.

A les eleccions municipals de 2019, com a cap de llista de Junts per Catalunya - Girona, va aconseguir nou regidors i va revalidar el càrrec d'alcaldessa.

Marta Madrenas també és diputada per Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya des del 2017.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00