Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Sandro Rosell presentarà una querella per saber si va ser víctima de "l'operació Catalunya"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb l'advocat de l'expresident del FC Barcelona, Pau Molins

Barcelona

Sandro Rosell presentarà una querella per saber si José Manuel Vilarejo té raó i si, com diu l'ex-comissari, la jutge Carmen Lamela va prevaricar i el va enviar a la presó en el marc de l'anomenada Operació Catalunya. Villarejo va dir a TV3 que el Barça era "un element vinculat a l'independentisme que s' havia de desestabilitzar" i que per això "es va parlar amb Lamela" que segons l'ex-comissari hi va estar d'acord d'enviar Rosell a la presó de i d'aconseguir després l'ingrés al Tribunal Suprem.

En declaracions al 'Què t'hi jugues!' l'advocat de Rosell, Pau Molins, ha anunciat la presentació de la querella. "Ara el que hem d'estudiar és contra qui presentarem la querella però el que sembla clar és que per motius paralegals es va construïr una causa judicial contra Rosell i que se' l va mantenir a la presó per fets sense contingut i ara cal veure i investigar quins motius hi havia per dictar aquella resolució injusta i també acreditar si com apunta Villarejo hi ha hagut corrupció judicial, i si es pot acreditar també si la jutge va rebre com a premi l'entrada en el Suprem"

Pau Molins ha dit que, de fet, hauria de ser la Fiscalia la que prengués la iniciativa per saber la veritat "ja que les revelacions de Villarejo obren un escenari diferent que res té a veure amb l'error judicial que ens van dir".

Contacte amb Villarejo

L'advocat Pau Molins s'ha posat en contacte amb l'advocat de Villarejo per demanar-li la seva col·laboració per obtenir els àudios amb les gravacions o la informació que acreditaria que Sandro Rosell va ser víctima de l'Operació Catalunya. Recordem que el diari El Periódico va informar que "la claveguera policial va urdir la investigació que va enviar a la presó a Sandro Rosell".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad