Sociedad

"Em faria molta il.lusió defensar el títol mundial a Reus"

Mohamed Dahbi campió mundial de K1 que avui passa pels nostres estudis per parlar-nos de com es forja un campió en aquest esport de contacte.

Entrevista Mohamed Dahbi, campió mundial de K1

Entrevista Mohamed Dahbi, campió mundial de K1

22:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654598351312/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

"La diferència entre ek K1 i el Kickboxing és que pots picar als genolls". Així és com en Mohamed ens ha deixat ben clar quin tipus de particularitat té l'esport de contacte en el que el 7 de maig passat se'n va encimbellar, per tercer cop, campió mundial. La gran majoria de combats els ha de fer fora i a principis de l'any que ve disputarà el títol mundial en un sol combat. D'aquí que Dahbi deixar anar el missatge de que si es trobés l'espai i els recursos necessaris es podria convertir Reus en la capital del món de K1. Com a mínim ja hi té el campió mundial.

Descobrim que és una persona molt humil, que estima aquest esport fins al punt d'explicar amb humor i senzillesa com en l'últim combat, disputat aquest cap de setmana a Alemanya, va rebre de valent. Parla en plural perquè explica que es deu a un equip i ens detalla els sacrificis i aspectes més durs que comporta assolír un títol mundial com aquest del que difícilment se'n pot ser professional.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad