Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pablo Machín: "Stuani es y va a ser el delantero de referencia del Girona"

Al 'Que t'hi jugues!' parlem amb l'exentrenador del Girona FC a tres dies del matx d'ascens contra el Tenerife

Pablo Machín: "Stuani es y va a ser el delantero de referencia del Girona"

09:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654691736777/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Girona FC ja prepara el primer partit del playoff final contra el Tenerife del pròxim dissabte i aquest matí al 'Què T'hi Jugues!' hem pogut conversar amb l'entrenador Pablo Machín, amb qui el club va aconseguir el primer ascens de la seva història. Machín, qui va estar present a Montilivi en el duel contra l'Eibar, es mostra optimista amb la trajectòria de l'equip: "Hay que pensar siempre en lo positivo, que siempre se está a punto", ressalta l'extècnic gironí recordant altres fases d'ascens en què no es va poder assolir l'objectiu de fer el salt a Primera.

Más información

"Por mucho que lleves muchos minutos y muchos partidos acumulados, si tú estas anímicamente bien y si todo fluye, al final rindes un 120%", ha declarat l'entrenador sorià que posa de manifest la importància de l'aspecte mental. Fins i tot, relaciona el canvi tàctic a tres centrals amb els estats d'ànim dels futbolistes: "Más que los tres centrales, es el cambio de sistema, que hace que los jugadores piensen que el nuevo sistema les puede hacer ganar. Los jugadores se sientes más seguros, más cómodos. Se ha empezado a jugar de una forma y al final se ha acabado jugando con estos tres centrales y se ha dado buen rendimiento", assegura Machín sobre la nova manera de jugar que ha donat bons resultats en el segon tram del campionat.

Pablo Machín, artífex del fitxatge de Cristhian Stuani durant la seva etapa al club blanquivermell, ha lloat la figura del davanter uruguià: "Es y va a ser el delantero referencia del Girona, históricamente será uno de los más recordados o el que más". També creu que va ser una bona decisió la seva suplència a Eibar perquè "es un acierto tenerlo fresco para los momentos determinantes": Va ser precisament Stuani qui va marcar el gol decisiu a l'inici de la prórroga. Com a curiostat, ha recordat que van voler fitxar Samuel Eto'o perquè tornés a la Lliga amb el Girona, però per altres circumstàncies no es va poder fer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00