Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Quique Cárcel: "Tenia molt clar que Míchel era l'entrenador adequat per dirigir el Girona"

Al 'Què t'hi jugues' hem parlat amb Quique Cárcel, director esportiu del Girona FC, en la prèvia de la final del play-off d'ascens a Primera Divisió contra el CD Tenerife

Quique Cárcel: "Tenia molt clar que Míchel era l'entrenador adequat per dirigir el Girona"

Quique Cárcel: "Tenia molt clar que Míchel era l'entrenador adequat per dirigir el Girona"

07:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654779073596/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Girona FC és a les portes d'una nova final del play-off d'ascens a Primera Divisió, aquest any contra el CD Tenerife, i aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, qui porta vuit anys al club i recentment ha renovat fins al 2025. El director esportiu ha explicat a SER Catalunya que se sent "orgullós" de pertànyer a l'entitat.

Más información

Un dels grans valedors de Míchel, entrenador del Girona, ha estat Cárcel. L'equip no va començar bé la temporada, però el director esportiu va tenir clar que l'entrenador madrileny era l'adequat pel càrrec. Uns mesos més tard, el temps li ha donat la raó. "Estava convençut que es tractava d'una mala ratxa i que l'equip aniria a més. Míchel té molta mà amb el vestidor", ha detallat Cárcel.

Hi ha moltes esperances dipositades en l'ascens dels gironins. Després de dues decepcions consecutives en els últims play-off, enguany l'afició confia en els homes de Míchel, i més després de la remuntada a Ipurúa. "Tenim l'experiència d'haver viscut moments molt dolorosos. Són records que ens han de servir com a valor positiu, no negatiu. A més, enguany no arribem amb l'etiqueta de favorits, ens pot beneficiar", ha recalcat el director esportiu del Girona.

"Ja fa uns mesos que treballem en dues carpetes: la de Primera Divisió i la de Segona", ha dit Cárcel. I és que els gironins no sabran a quina categoria jugaran la temporada vinent fins d'aquí deu dies, a l'Heliodoro Rodríguez López de Tenerife. Quique Cárcel i tota la parròquia blanca-i-vermella confien que a la tercera, anirà la vençuda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00