Sociedad

Tarragona tindrà un reforç de seguretat per part dels Mossos d'Esquadra aquest estiu

És una petició de l'ajuntament, que veu imprescindible incrementar el nombre d'efectius al carrer durant aquesta època.

Cristina Guzmán, regidora de seguretat de l'Ajuntament de Tarragona

Entrevista Cristina Guzmán, regidora de seguretat de l'Ajuntament de Tarragona

27:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1654773415046/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

12 agents dels Mossos s'incorporaran a les tasques habituals que ja duu a terme el cos policial a la ciutat juntament amb la Guàrdia Urbana. Així ens ho ha explicat la regidora de seguretat de Tarragona, Cristina Guzmán durant una entrevista en la que ha assenylat que no hi haurà un patrullatge conjunt sinó un repartiment d'àrees, posant atenció als principals punts calents que són la part alta, el nucli històric, que és on hi ha més afluència de turistes, i els barris perifèrics.

Reducció dels delictes

Els fets delictius a la ciutat durant el darrer any s'han reduit un 22%, sobretot els robatoris a l'interior de les cases, provocat en part pels confinaments i la pandèmia. En canvi, les estafes per internet van a l'alça.

D'altra banda, a les platges s'incorporarà un nou servei de megafonia fins ara inexistent, que es suplia amb els altaveus dels cotxes policials passant a prop. Difondran missatges de seguretat, les banderes que hi ha en aquell moment i també alertes puntuals.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad