Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Celebrem els 15 anys del Passeig Comercial del Pallol

Aquí Camp de Tarragona - Especial 15 anys del Pallol de Reus

Aquí Camp de Tarragona - Especial 15 anys del Pallol de Reus

Aquí Camp de Tarragona - Especial 15 anys del Pallol de Reus

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655452027034/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Al 'Aquí Camp de Tarragona' hem volgut celebrar els 15 anys del Passeig Comercial El Palloll des del mateix centre comercial. Ho hem fet amb un programa que hem enregistrat dimecres 15 de juny a les 18h i que emetem aquest divendres 17 de juny.

De fet en 17, però de maig, de 2007, el centre va obrir portes en una multitudinària inauguració que hem recordat amb el portaveu dels comerciants del centre, Pau Salvadó. Ens ha explicat que llavors hi va fer cap el president de la Generalitat José Montilla. La regidora de promoció de ciutat. Montserrat Caelles ha volgut destacar que ja, llavors, va ser la primera Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) de Reus i fins i tot de Catalunya. Amb ella hem valorat el pes i projecció del Passeig Comercial del Pallol així com també amb el president del Tomb de Reus, en Jacint Pallejà hem valorat la importància dels APEU que passa, entre d’altres, per la peatonalització de tot el centre de Reus.

Amb la Inés de “No diguis blat” i el Ampelio de “Free&Glasses” hem constatat la bona convivència dels comerciants del centre. Hem resseguit les particularitats de cada establiment així com també ens hem interessat de com van passar els mesos de pandèmia i com estan ara.

El cantautor reusenc, Ariel Santa Maria, a mig programa ha estrenat per a l’ocasió la cançó que ha fet per El Pallol així com hem tancat el programa “El Vermut de Reus”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00