Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Ferran Cabello: "La pressió que tenim per no baixar la transformem en il·lusió"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' parlem amb Ferran Cabello, entrenador del Llevant-Les Planes, el nou equip català de la Primera Iberdrola

Ferran Cabello: "La pressió que tenim per no baixar la transformem en il·lusió"

Ferran Cabello: "La pressió que tenim per no baixar la transformem en il·lusió"

07:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1659527349374/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dos ascensos consecutius. Tres en els últims quatre anys. Ferran Cabello, que justament fa quatre temporades que entrena al Levante Les Planes, només sap pujar. Aquesta temporada, però ja no es poden fer més ascensos perquè l'equip ha tocat sostre. S'estrena a primera divisió, on el repte serà no baixar. "Tenim pressió per aconseguir la permanència, però de moment l'hem sabut transformar en il·lusió.", ens explica Cabello, que ens atén al 'Què T'hi Jugues'.

Hi ha il·lusió en la novetat, això sí, perquè el club canvia d'instal·lacions. De Sant Joan Despí cap a Gavà. El camp no compleix la normativa i hauran de fer-se seu 'La bòbila'. "L'estadi ens feia sentir que els últims anys havíem construït un projecte compartit amb l'afició", reconeix Cabello que creu que marxar també té una part bona, la professionalització perquè a Gavà hi tenen instal·lacions de més bon nivell.

Com cada any, la meitat de la plantilla serà nova, però les dificultats venen per una altra banda: la "guerra" oberta que tenen Federació i la Lliga professional. Que de moment no han pogut posar-se d'acord ni per pactar el calendari. "No és el millor any per estrenar-nos", reconeix l'entrenador que considera que hagués estat més fàcil arribar amb tot fet que no pas "haver d'assistir a reunions" per resoldre els conflictes que hi ha.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad