Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

"L'objectiu de Mireia Belmonte és aconseguir la mínima per poder viure els seus cinquens Jocs Olímpics"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' analitzem la situació de Mireia Belmonte amb Alberto Martínez, periodista esportiu especialitzat en natació

"L'objectiu de Mireia Belmonte és aconseguir la mínima per poder viure els seus cinquens Jocs Olímpics"

"L'objectiu de Mireia Belmonte és aconseguir la mínima per poder viure els seus cinquens Jocs Olímpics"

04:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1660737022059/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Mireia Belmonte ha acabat la seva participació en l'Europeu de Roma sense haver-se classificat per cap final de les cinc proves en les quals estava inscrita. La nedadora catalana afrontava la competició amb la intenció de preparar-se i provar sensacions de cara al seu gran objectiu: París 2024, els seus últims Jocs Olímpics. Estem davant del final de la carrera de Belmonte?

Per parlar-ne, al 'Què T'hi Jugues!' hem conversat amb Alberto Martínez, company del diari AS i un dels periodistes que més domina la natació a Espanya. "Que estem al final de la seva carrera és una realitat. La natació no perdona i Mireia ja té 31 anys. Al final és un tema biològic i fisiològic" diu Martínez. El periodista ha reconegut que els resultats de la nedadora en aquest Europeu de Roma han estat per sota de les expectatives. "Hem vist a una Mireia molt pitjor pel que fa a les marques del que realment pot donar". Però també ha admès que no ha quedat tan sorprès de les marques de Belmonte. "Per mi no és una sorpresa per la situació en la qual arribava, i perquè considero que tampoc té molt marge de millora amb la seva edat, amb el ritme d'entrenament i amb el càstig que ha tingut durant aquests anys físicament" diu Alberto Martínez. "Hem de tenir en compte que feia un any que no competia, fins al gener no va reprendre els entrenaments, i des d'aquest juliol té un nou entrenador". Ara, l'objectiu de la nedadora de Badalona és "aconseguir la mínima pels Jocs de París i poder viure els seus cinquens Jocs Olímpics" explica el periodista.

En aquest campionat, Mireia Belmonte no ha volgut parlar i no ha fet declaracions a la zona mixta. El periodista ha reconegut que la nedadora "sempre ha optat per no parlar massa i no argumentar moltes coses del seu nivell o de la seva preparació als mitjans de comunicació". Alberto Martínez creu que "s'ha de respectar", però que "amb una explicació més sincera de Belmonte o del seu entrenador la gent podria entendre-ho millor tot". El que ha deixat clar és que "això no fa ombra al que Mireia Belmonte ha aconseguit, que és històric i d'un mèrit increïble en la natació espanyola".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00