Fútbol

L'actualitat del Girona a debat

Els periodistes Àlex Luna i Tatiana Pérez ens acompanyen a la tertúlia de l'Aquí Girona

La tertúlia d'avui a l'Aquí Girona / NIL SOLÀ

L'actualitat del Girona FC posa un punt i a part aquesta setmana amb l'aturada de seleccions, però a l'Aquí Girona hem repassat el més destacat d'aquest inici de temporada amb els periodistes Tatiana Pérez del Diari de Girona i Àlex Luna, de Mundo Deportivo, acompanyats, com sempre de Nil Solà i Raül Muxach.

Els errors puntuals han sentenciat al Girona en més d'una ocasió aquesta temporada. Ja en el primer partit un penal absurd de Valery va costar els primers punts de la temporada, però al llarg d'aquestes sis jornades són vàries les imatges que queden grabades a la memòria com a errors evitables que costen punts als de Míchel. Avui hem analitzat a la tertúlia aquests errors, entre els quals destaca, l'últim de tots, el de Samu Saiz al Benito Villamarín que va suposar perdre en el millor partit de la temporada del Girona.

A més, també s'han tocat altres temes referents a l'actualitat gironina, com per exemple el model de joc i les sensacions que ha deixat l'equip en aquest inici i el fet, encara com a dubte, de si Santi Bueno pot anar o no al Mundial de Catar amb Uruguai, que a avui dia encara no l'ha citat en cap ocasió.

Tot això el dia en el qual el Girona ha presentat al·legacions a la targeta vermella que va veure Míchel Sánchez al Benito Villamarín.

Tertúlia esportiva amb Tatiana Pérez i Alex Luna

16:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663671002844/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad