Actualidad

Repsol inicia aquesta setmana l'aturada més gran de la seva història

Amb l'objectiu d'adaptar les instal·lacions per reduir les emissions, la companyia invertirà 100 M€

Refineria de Repsol a Tarragona

Tarragona

Repsol començarà aquest divendres l'aturada més gran que s'ha fet mai a la refineria tarragonina, amb una durada de gairebé dos mesos. La companyia invertirà 100 M d'€ per millorar l'eficiència energètica i reduir progressivament 32.500 tones de CO2 anuals, el que suposarà un 12% menys d'emissions l'any 2025. També es revisaran els equips fent servir tècniques noves de robòtica i s'inspeccionaran totes les canonades. Segons el director del Complex Industrial, Javier Sancho, "la parada ha de permetre tenir les instal·lacions a punt per al pròxim cicle de producció de sis anys".

Gairebé 3.000 treballadors de 80 empreses auxiliars participaran en els diferents procediments, que s'havien de fer al maig però s'han endarrerit a causa de la conjuntura actual i la inflació, que també ha fet pujar el pressupost total.

Durant els 53 dies d'aturada, les unitats de combustibles estaran sense produir però la distribució no es veurà compromesa, segons les previsions fetes des de fa mesos.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad