Actualidad

Territori tanca el túnel de Tresponts al trànsit

S'ha desrpés el motor d'un dels vuit ventiladors que hi ha a l'interior del túnel i, per precaució, s'ha tancat a la circulació. Els vehicles es desvien per la C-14 antiga entre Montant de Tost i Organyà

El túnel de Tresponts (C-14), a l'Alt Urgell, s'ha tancat avui al trànsit per raons de seguretat. Foto d'arxiu: ACN.

Organyà

La carretera C-14 entre Montant de Tost i Organyà s'ha tancat avui a la circulació per motius de seguretat, arran de l'afectació que s'ha produït en un dels vuit ventiladors situats a l'interior del túnel de Tresponts. S'ha després el motor d'un dels ventiladors sense caure a terra. S'ha quedat dins de la carcassa que el recobreix. No obstant, com a mesura preventiva, s'ha tancat el túnel a la circulació, i els vehicles es desvien per la carretera antiga, la C-14z.

Territori està analitzant els motius de la incidència i efectuant les tasques de control i seguiment. La voluntat és de reobrir la infraestructura tan aviat com sigui possible.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad