Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ansu Fati, una qüestió de ritme i confiança

Al 'Què t'hi Jugues!' expliquem la situació d'Ansu Fati i el seu estat físic després de quedar-se fora de la convocatòria de la selecció espanyola i d'un inici de temporada amb poc protagonisme

Ansu Fati, una qüestió de ritme i confiança

Ansu Fati, una qüestió de ritme i confiança

05:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663849984227/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Després d'haver superat lesions greus i llargues, Ansu Fati està tenint poc protagonisme en aquest inici de temporada. Al FC Barcelona no està jugant de titular i no ha entrat a l'última convocatòria de Luis Enrique amb la selecció espanyola. Al 'Què t'hi Jugues!' hem explicat la situació actual d'Ansu, que està tranquil i, tot i que s'esperava anar a la selecció, entén que tot el que li està passant forma part d'un procés. Luis Enrique no va parlar amb el futbolista blaugrana per dir-li que no el convocava, però de fet el seleccionador espanyol tampoc va parlar amb ell abans de convocar-lo.

Totes les parts reconeixen que físicament està bé i que hi ha dies que els seus paràmetres físics són millors fins i tot que abans de la lesió. Tant el club com ell saben que és un tema de ritme i no tenen pressa. Ansu Fati porta 225 minuts aquesta temporada, una mitjana de 28 minuts per partit jugat, i és el penúltim davanter a la rotació en minuts, només supera a Memphis.

A més també creuen que és un tema de confiança, ja que accions que abans li sortien innates ara se les pensa dues vegades. Però en el tema físic, de velocitat, força, potència... Ansu Fati està com estava abans de la lesió, segons fonts del Barça, fonts mèdiques i fonts de l'entorn del futbolista.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad