El BalcóEl Balcó
Sociedad

Els trasters i el terrorisme emocional de les sèries

Santi Balmes i Olga Viza es converteixen en parella de fet al Balcó

PARELLES DE FET. Olga Viza i Santi Balmes

PARELLES DE FET. Olga Viza i Santi Balmes

35:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1663870855124/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Com cada dijous passen pel Balcó les parelles de fet. Dues persones que canvien cada setmana i que coincideixen per parlar de preocupacions banals o de dèries quotidianes.

L'Olga Viza ha hagut de buidar un traster fa poc i li ha portat més mals de cap dels que s'imaginava. Per això es pregunta si realment ara (amb els pisos cada cop més petits), els trasters s'han convertit en espais imprescindibles per a la vida. Bicis estàtiques que no s'han fet servir, taules de càmping, objectes de fer escalada abandonats i tota mena d'objectes abandonats.

En Santi Balmes, recorda un rellotge en forma de paella i d'aquelles coses que fiques a la motxilla "per si de cas". Ell és partidar-hi de deixar-les a casa i de no endur-se objectes innecessaris, de fet, reconeix que té un conflicte a casa perquè està fart de veure cadires pels racons de casa i confessa que ha llençat una pila de CDs.

El cantant de Love of Lesbian ha arribat als estudis de SER Catalunya amb la música Sufjan Stevens ressonant i amb una expressió al cap: "terrorisme emocional". Segons ell, això és el que fan servir els guionistes de la sèrie This is us. Hi està molt enganxat però no pot evitar pensar com de sobrecarregada de sucre està cada escena, i de fet es passa els capítols fent-li fotos a la seva dona mentre plora mirant la sèrie. La continua mirant perquè no es pot treure de sobre la mala consciència de deixar una sèrie a mitges.

Aquest ha sigut el segon tema d'una conversa que com cada dijous acaba desviant-se per altres camins. Parelles de fet és una secció en què dues persones es troben, cadascun amb un tema per posar sobre la taula i a partir d'aquí, conversen, com si tinguessin una primera cita a la barra d'un bar.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad