Directo

MUNDIAL DE QATAR Sigue el partido entre Túnez y Australia: 'todo o nada' en el grupo D del Mundial

El BalcóEl Balcó
Sociedad

Infidelitat o deslleialtat

Anna Manso i Manel Fuentes són parella de fet al Balcó

PARELLES DE FET. Anna Manso i Manel Fuentes

PARELLES DE FET. Anna Manso i Manel Fuentes

26:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1664475987664/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

No es coneixeien de res però quan ha sonat Bruce Springsteen amb el seu nou tema s'han agafat de la mà. L'Anna li ha confessat al Manel que ella també es fan absoluta del Boss. Tots dos han vingut a l'estudi amb les seves obsessions trivials de la setmana.

En Manel planteja una pregunta: "Què és pitjor, ser infidel o deslleial?". Ell, com l'Anna, creu que és més greu una deslleieltat, perquè la paraula lleial fa referència a un pacte al qual s'ha arribat, i ser deslleial implica trencar un pacte. En canvi la infidelitat pot entrar dins d'aquest suposat acord. També han parlat del dilema en àmbits laborals o de la política, precisament en relació a l'actual crisi entre ERC i Junts Per Catalunya al Govern de la Generalitat. El següent punt, un cop s'han posat d'acord sobre què significava cada paraula i què era més greu, ha sigut abordar les conseqüències d'un cas d'infidelitat o deslleialtat: "Una infidelitat li de Junts per Catalunya, Esquerra l'hauria perdonat, una deslleialtat, no."

L'Anna Manso, per la seva banda, ha parlat de relacions socials. Aquesta setmana ha presentat el seu llibre 'Un cor de neu' i a la presentació ha coincidit amb molta gent que estima. Però s'ha adonat que parlar amb tots o saludar-los a tots, quan hi ha tanta gent, és impossible. A partir d'això s'han posat sobre la taula les festes, els sopars i tota mena de celebracions. "Quan hi ha molta gent, costa trobar un moment d'intimitat amb cada persona, encara que hagis organitzat tu l'esdeveniment", diu l'Anna. "En canvi, quan hi ha poca gent és més agradable, també als àpats familiars", creu. Després hi ha aquells que allarguen, que sempre es queden fent l'última copa, que sovint són els que troben més fàcilment aquest tipus de moments.

Aquest ha sigut el segon tema d'una conversa que com cada dijous acaba desviant-se per altres camins. Parelles de fet és una secció en què dues persones es troben, cadascun amb un tema per posar sobre la taula i a partir d'aquí, conversen, com si tinguessin una primera cita a la barra d'un bar.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad