El BalcóEl Balcó
Sociedad

"Si tingués fills no viuria a la Rambla"

Els últims veïns de la Rambla de Barcelona viuen l'inici de les obres

REPORTATGE. Els últims veïns de la Rambla

REPORTATGE. Els últims veïns de la Rambla

41:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1664821435450/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

"Viure a la Rambla de Barcelona costa molts diners, a més a més, en molts moments t'has d'aillar per aconseguir desconnectar de les riuades de turistes que envaixen el carrer cada dia". És el que diu Pau Bosch, un dels centenars de veïns que encara no han marxat d'aquest carrer emblemàtic de Barcelona i que ara veuen com arrenquen les obres de la reforma.

Reivindiquen que són més dels que l'ajuntament té comtpabilitzats i a més a més, creuen que s'ha d'anar molt més enllà d'aquesta reforma. Volen que viure a casa seva sigui més amable i còmode del que és ara, i si pot ser, que s'incentivi que hi vinguin cada cop més veïns. D'aquestes obres que transformaran la Rambla des d'ara fins el 2030 (massa tard, creuen alguns veïns), n'hem parlat amb en Pau, amb la Núria Pujadas i amb els tertulians habituals dels dilluns: la Raquel Tulleuda, en Francesc-Marc Álvaro i la Clara Blanchar.

També han sortit a la conversa els 'renders' que els ajuntaments sempre presenten als periodistes quan fan plans urbanístics, els restaurants on només hi van turistes o estrangers, la crisi política al Palau de la Generalitat i una reflexió sobre confiances i desconfiances.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad