Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

“Ningú del club va anar a votar ni hem firmat cap poder notarial perquè votin en el nostre nom”

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Viorel Florentin, president del club de la Ribera d’Ebre, el segon cas reconegut de vot irregular en les eleccions a la Federació Catalana de Futbol

El president del JE Mora la Nova: “Ningú del club va anar a votar ni hem firmat cap poder notarial perquè votin en el nostre nom”

El president del JE Mora la Nova: “Ningú del club va anar a votar ni hem firmat cap poder notarial perquè votin en el nostre nom”

15:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1665491565464/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Joventut Esportiva Mora la Nova va exercir el seu dret de vot a les eleccions a la Federació Catalana de Futbol del 22 de maig passat. El que s’ha sabut avui és que el vot no el va exercir ningú pertanyent a l’entitat de la Ribera d’Ebre. Viorel Florentin, president del club, ha explicat als micròfons del ‘Què t’hi Jugues!’ que ni ell mateix com a màxim representant ni el seu vicepresident, Enric Ardèvol, van anar a votar. De fet, el ‘Què t’hi Jugues!’ ha pogut confirmar que va ser Cristina Lendines qui va assistir al col·legi electoral de Tortosa i, amb un poder notarial certificant que és vicepresidenta del JE Mora la Nova, va votar en nom del club de futbol sala. Cristina Lendines és la filla de la parella de Miquel Àngel Esquerré, directiu de la Federació Catalana de Futbol.

“Ningú del club Mora la Nova va anar a votar ni hem firmat cap poder notarial perquè votin en el nostre nom”, ha reconegut Viorel Florentin a SER Catalunya. “Molt malament. S’ha d’investigar i castigar. Si algú els òrgans d’investigació ens truca per anar a declarar hi anirem. Hi aniré jo mateix, seguríssim”, ha afirmat en l’entrevista.

La setmana passada, la presidenta del Riba-Roja d’Ebre, Maria Rosa Garcia Piñol, va explicar al ‘Què t’hi Jugues!’ que una noia anomenada Paula, parella del fill de la parella del directiu Esquerré (cunyada de Cristina Lendines), va votar en nom del seu club amb un poder notarial. Aquesta afirmació també ha estat confirmada per l’equip d’esports de SER Catalunya. Garcia Piñol va denunciar davant els Mossos d’Esquadra no haver pogut exercir el vot perquè algú ja havia votat en representació del seu club amb un poder notarial signat pel Francisco Paniagua en qualitat de secretari. Francisco Paniagua és vicepresident –no secretari- del Riba-Roja d’Ebre i va denunciar, juntament amb Garcia Piñol una falsificació de signatura.

Les eleccions a la FCF van proclamar Joan Soteras com a president (396 vots), a 26 vots d’Àlex Talavera (370) i a distància de Juanjo Isern (238). Pep Palacios va aconseguir 23 vots. Tot i això, el Tribunal Català de l’Esport dictaminarà durant les properes setmanes si les eleccions s’han de repetir o no arran d’un recurs presentat pel candidat Talavera denunciant presumptes irregularitats el dia de la votació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00