Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

'Loco amoris', l'amor és el cervell tirant-se pets?

Els actors Emma Arquillué i Pablo Macho expliquen la seva història d'amor a distància a 'Loco Amoris'

ENTREVISTA. Loco Amoris

ENTREVISTA. Loco Amoris

20:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1666526885022/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

És viable una relació amorosa a 1.000 km de distància? Obrir la parella és una bona estratègia perquè no faci aigües? L'amor és química i prou? "L'amor és el nostre cervell tirant-se pets?", que diuen els personatges. Aquestes son algunes preguntes que planteja l'obra 'Loco Amoris' escrita per Pablo Macho, interpretada per ell mateix i Emma Arquillué i dirigida per Pau Roca.

L'Emma i en Pablo són parella a la vida real i fa un temps van viure el seu enamorament a distància (per facetime, vaja), ell des de París i ella a Barcelona. L'obra explica tots els dubtes i pors al voltant de la relació: "volem estar junts o volem estar bé?", es pregunten. La peça s'acaba de veure al Festival Temporada Alta de Girona, fa gira per l'estat espanyol i estan buscant dates per tornar a representar-la a Catalunya.

L'entrevista amb la parella d'actors l'hem fet un dia abans de la celebració a Barcelona del primer Congrés Internacional d'Espectadors de Teatre, organitzat per Àfora Focus i comissariat pel director del Club TresC, Pepe Zapata. Una cita inèdita que vol posar les necessitats del públic al centre del debat. Una de les espectadores que ha participat en la cuina del congrés és la Marta Turu, que des de fa 10 anys va com a mínim 2 cops per setmana a veure teatre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00