Fútbol

El Bàsquet Girona i l'Uni volen somriure a Fontajau

Les de Bernat Canut reben avui a Estudiantes i els d'Aíto García Reneses ho faran demà amb Gran Canària

BARCELONA, 06/11/2022.- El base checo del Barcelona Tomás Satoransky (d) bota el balón ante Quino Colom (i), base andorrano-español del Girona, durante el partido de la Liga Endesa de baloncesto entre el FC Barcelona y el Bàsquet Girona disputado este domingo en el Palau Blaugrana de Barcelona. EFE/ Marta Pérez / Marta Pérez (EFE)

Fontajau té cita doble amb el bàsquet aquest cap de setmana amb els partits de l'Uni Girona aquest vespre a partir de les 20:00 h davant Estudiantes i demà del Bàsquet Girona, a partir de les 20:45h, davant Gran Canària.

L’UNI GIRONA: obrirà avui la vuitena jornada de la Lliga Femenina a partir de les 20:00 h del vespre a Fontajau davant Estudiantes, en un partit que pot servir a les de Bernat Canut per situar-se líders en solitari. Amb la ressaca encara de la victòria davant el vigent campió d’Europa a Fontajau del dimarts i la injecció de moral que ha suposat això, les de Bernat Canut tornaran avui a partir de les vuit del vespre a la competició estatal amb un nou partit davant Estudiantes, un rival que, sense dubtes, posarà les coses molt complicades a l’Uni. Aquest serà el sisè partit que disputen les jugadores de l’Uni en només 18 dies, per tant, segueix la mitjana de jugar un partit cada tres dies, un fet que s’acabarà després del partit, perquè hi haurà aturada per finestra fiba a la Lliga Femenina, però abans caldrà afrontar amb garanties el duel d’avui al vespre davant un equip que té algunes virtuts molt concretes.

Les madrilenyes estan instal·lades a la zona mitja de la classificació i són desenes després d’haver aconseguit tres victòries i quatre derrotes en aquesta arrancada. Avui serà una nova oportunitat per veure si la rotació de Bernat Canut continua donant oportunitats a Faustine Parra o Berta Ribas. La francesa va ser clarament una de les protagonistes davant Sopron i avui, davant la baixa de Bintah Dramme i el dubte de Cornelius podria repetir amb bastants minuts. Aquest serà l’últim partit que disputarà l’Uni aquest mes de novembre, ja que l’aturada per seleccions farà que les de Bernat Canut no tornin a competir, almenys amb equip, fins l’1 de desembre. Per això a la prèvia del partit la segona entrenadora de les gironines, Laura Antoja, deixava molt clar la importància de marxar a l’aturada amb un triomf.

BÀSQUET GIRONA: El Bàsquet Girona torna demà a la competició davant un dels rivals més en forma en aquest inici de Lliga, el Gran Canària, que arriba a Fontajau com a tercer classificat.

Serà un os molt dur el que tindrà demà davant l’equip d’Aíto García Reneses, que rep a Gran Canària a partir de les 20:45 h a Fontajau, el tercer classificat de la Lliga ACB amb CINC victòries i DUES derrotes en aquests primers set partits. Tot això arriba després de l’aturada que hi ha hagut per la finestra fiba, i el Bàsquet Girona no juga des de fa dues setmanes, quan va perdre al Palau Blaugrana per només tres punts de diferència. Com ja va deixar clar en aquell post partit, Aíto no està gens satisfet ni content amb aquestes aturades de la competició. El discurs d’Aíto pràcticament ens el podríem aprendre de memòria i és que l’entrenador del Bàsquet Girona segueix insistint en què l’objectiu del seu equip ha de ser el de millorar dia a dia i continuar creixent. Això si, està satisfet perquè veu les ganes d’evolucionar en els seus jugadors. Precisament per continuar evolucionant i millorant com a equip, Aíto tindrà, per primer cop aquesta temporada, a tota la plantilla a la seva disposició. Això si... ho tindrà a la seva disposició i disponible, que no vol dir que en les millors condicions...

Els gironins són ara mateix catorzens a la classificació, empatats amb CINC derrotes i DUES victòries amb Obradoiro i fora de la zona de descens que ocupen Manresa i Betis, empatats amb Zaragoza, amb només un triomf en aquesta arrancada.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad