Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Albert Capellas: "Amb Christensen ja vèiem que era un nano amb perfil Barça"

Parlem amb l'entrenador del Midthylland danès, qui l'any passat va ser coordinador de les categories inferiors del Barça i un dels avaladors del fitxatge de Christensen pel club blaugrana

Albert Capellas: "Amb Christensen ja vèiem que era un nano amb perfil Barça"

Albert Capellas: "Amb Christensen ja vèiem que era un nano amb perfil Barça"

13:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674051192459/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Albert Capellas, actual entrenador del Midtjylland danès, que va setè a la Lliga, i juga l'Europa League. A més, Capellas va ser seleccionador sots 21 de Dinamarca al 2019, l'any passat era el coordinador de les categories inferiors del Barça i és un dels avaladors del fitxatge de Christensen pel club blaugrana. Amb ell, hem analitzat l'actualitat del Barça a SER Catalunya.

"Christensen és un jugador molt estable, molt educat, molt professional, es cuida molt. Quan el seguia tenia molt bones estadístiques", ha explicat Capellas sobre el futbolista danès del FC Barcelona, i ha afegit: "és un jugador molt ràpid i que va bé per dalt. És molt fiable, mai he tingut cap dubte. Amb el Jordi Cruyff sempre parlàvem d'ell, és un nano amb perfil Barça". I Capellas ha detallat als micròfons de SER Catalunya com es va produir el fitxatge: "em van consultar a mi i a altra gent. Com que sabien que jo havia estat a Dinamarca i que el coneixia i l'havia seguit és normal que em preguntessin què opinava. Jo vaig dir que per mi era un cas clar. Crec que és una persona absolutament madura i absolutament preparada per jugar al màxim nivell".

Amb Albert Capellas també hem parlat d'un altre dels noms propis del FC Barcelona: Gavi. "Amb ell ens traiem el barret. Un nano d'aquesta edat, que ha aterrat al primer equip del Barça, i el rendiment que està donant... és per treure's el barret. La gent no sap com de difícil que és ser titular al Barça, ho està fent fantàstic", ha analitzat Capellas al 'Què t'hi Jugues!' qui ha destacat també que "Gavi té una capacitat competitiva absolutament fora del normal".

Sobre Balde, Albert Capellas ha destacat que "físicament té aquesta acceleració, és un jugador que no té por i s'atreveix, això crida l'atenció" i de Lamine Yamal: "té molta facilitat pel gol i se'n va molt fàcilment. És molt elefant, se'n va sense fer esforços. Està clar que, quan parles de noms, és un dels que està destinat a jugar a futbol professional a un gran nivell".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00