Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

'El Missioner', la cara fosca de les dives pop

La Virgueria presenta 'El Missioner' al Centre de les Arts Lliures de Barcelona

ENTREVISTA. El Missioner

ENTREVISTA. El Missioner

13:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674995604140/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

'El Missioner' és un artefacte escènic que ajunta teatre, música en directe, projeccions visuals i coreografies a la manera de Tik Tok per desvelar la cara més perniciosa de la cultura pop. La teoria de l'obra és que més enllà de fer-nos venir ganes de "tenir sexe, ballar i viure", la música de les dives pop és una mena d'instrument de dominació capitalista. La Virgueria reflexiona sobre la capacitat que tenen els videoclips per modelar la mirada i els perills que comporta, sobretot entre els més joves. Ideals de bellesa impossibles o manifestacions de riquesa i poder exagerats apareixen constantment en aquestes produccions audiovisuals.

Miley Cyrus és una artista empoderada o pregonera d'un estatus que causa estralls en les adolescents que no el podran assolir mai? Per què no es va saber que Katy Perry havia estat contractada pel Pentàgon per promocionar l'allistament a l'exèrcit dels Estats Units? Quantes marques de productes van arribar a aparèixer en un sol videoclip de Lady Gaga? I què passaria si totes aquestes reines i princeses del pop fessin cançó d'autor i de protesta en comptes de hits comercials? Totes aquestes preguntes apareixen en un espectacle que critica el sistema amb ironia, ball, llum, neons, flaixos i pupurina.

'El Missioner' de La Virgueria es pot veure fins el 5 de febrer al Centre de les Arts Lliures de la Fundació Brossa de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00