Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Amb Ansu Fati s'ha de tenir paciència. És el crack del futur, ho ha demostrat"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona contra el Cádiz amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Aday Benítez

"Amb Ansu Fati s'ha de tenir paciència. És el crack del futur, ho ha demostrat"

"Amb Ansu Fati s'ha de tenir paciència. És el crack del futur, ho ha demostrat"

35:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1676904983139/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha aconseguit una nova victòria a la Lliga i segueix líder, amb 8 punts d'avantatge sobre el Real Madrid. Els de Xavi Hernández han sumat un nou triomf contra el Cádiz, 2-0 amb gols de Sergi Roberto i de Robert Lewandowski. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la ressaca d'aquest partit i la prèvia del duel a Old Trafford d'aquest proper dijous amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Aday Benítez.

"El primer objectiu del partit d'ahir era tirar-lo endavant, i es va complir. A la primera part el Barça va jugar bé, però la segona meitat no és bona", ha analitzat Delmàs, mentre que Mateu ha afegit: "l'inici de partit del Barça és molt bo, però la segona part fa molta baixada i acabes patint, no és només Ter Stegen, també la sort". "L'equip té millors resultats que les coses que fa", ha destacat Mateu, i Aday, encara sobre el partit d'ahir ha posat de manifest que "el problema del Barça va ser la fragilitat defensiva a la segona part".

Un dels noms propis de la victòria del FC Barcelona contra el Cádiz va ser el gran rendiment de Ferran Torres, que també ha estat valorat pel trident al 'Què t'hi Jugues!'. "El partit d'ahir possiblement és el millor de Ferran Torres amb el Barça, per com de determinant és", ha destacat Delmàs, i Aday ha afegit: "el partit de Ferran és molt bo; de fet, si no hi és ell potser li costa guanyar al Barça".

També va jugar de titular contra el Cádiz Ansu Fati, que encara no s'ha retrobat amb la seva millor versió. "Ansu Fati no pot aspirar a tenir un gran rendiment immediat, i no podem demanar-li", ha analitzat Mateu, qui ha afegit: "va afegint cosetes, el veig bé en la progressió, però està lluny de la millor versió". Aday, per la seva banda ha destacat que "a Ansu se li exigeix ser desequilibrant i ahir a la primera part no ho és en cap jugada" i ha destacat que "s'ha de tenir paciència" i que "és el crack del futur, ho ha demostrat". Finalment, Delmàs ha dit: "partint de que ara no és l'Ansu que tots esperem, t'aporta coses. El veig millor ara que fa tres mesos. Ha de perdre la por i provar coses".

Finalment, amb el trident també hem parlat del rendiment de Sergi Roberto, que ahir va ser titular, va marcar el primer gol de la nit i va protagonitzar un gran partit. "Estic d'acord amb les paraules de Xavi, s'ha estat molt injust amb Sergi Roberto, moltíssim. Se li ha perdut el respecte per molts costats i els de la casa s'han de cuidar el triple", ha reflexionat Mateu, mentre que Delmàs ha destacat que "Sergi Roberto és un futbolista que sempre compleix i entén el joc del Barça en diverses posiciones i això té molt de mèrit". I Aday Benítez ha sentenciat: "jo a Sergi Roberto el defensaria sempre. És un jugador que quan el necessites, sempre hi és. És un jugador de la casa, i s'ha de valorar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00