Ocio y cultura

Sergi Carbonell obre el seu "refugi" a l'Auditori de Girona

El músic de Ribes de Freser estrena disc en solitari dissabte 18 de març

Sergi Carbonell, cantautor

Sergi Carbonell, cantautor

14:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678282172732/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Sergi Carbonell, després de tancar la seva etapa com a membre de Txarango, va treure un disc de piano, "Ubuntu", i ara, presenta el seu primer disc com a cantautor: "Refugi". Un àlbum, que segons el músic de Ribes de Freser, "va sorgir de manera natural". Carbonell explica que el procés de composició sí que el va fer sol, però que en el moment de la gravació es va rodejar d'amics i de "persones que admirava", i que això, "ha enriquit el disc en molts sentits".

Entre les cançons, "El viatge", que va ser el primer avançament de l'àlbum i que està dedicat a Txarango. "Em semblava bonic fer una mirada enrere, per després poder seguir endavant" diu Carbonell. També "Al mar", l'única cançó que inclou una veu diferent de la seva. I és la d'Anna Ferrer, cantautora menorquina. I "qui soc jo" on fa una reflexió sobre com el cantant es mostra davant del públic. De fet, Carbonell reconeix que durant la composició va haver de "buscar la seva pròpia veu i saber de què parlar".

El títol del disc, "Refugi", no és en va. I és que les lletres de les cançons també giren al voltant d'aquest tema. "Al principi hi havia moltes cançons que en feien referència" explica Carbonell, i apunta, que a la conclusió que ha arribat és que "el més important és treballar-se i està bé amb un mateix, perquè si no, no pots estar amb pau amb els altres". També, afegeix, que vol reivindicar refugis com l'empatia, l'amor i la tendresa.

La gira de presentació del disc començarà el 18 de març a l’Auditori de Girona a les 8 del vespre. "Serà bonic i interessant" diu l'artista.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad