Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

"S'ha viscut una nit històrica i molt emotiva a Los Àngeles. El 16 de Pau Gasol ja llueix al més alt del pavelló dels Lakers"

Els Lakers retiren la samarreta de Pau Gasol i al 'Què t'hi Jugues!' ho analitzem amb el seu descobridor, Joan Montes

"S'ha viscut una nit històrica i molt emotiva a Los Àngeles. El 16 de Pau Gasol ja llueix al més alt del pavelló dels Lakers"

"S'ha viscut una nit històrica i molt emotiva a Los Àngeles. El 16 de Pau Gasol ja llueix al més alt del pavelló dels Lakers"

13:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678290483950/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta matinada s'ha viscut una fita històrica pel bàsquet i l'esport català. Els Lakers han retirat la samarreta de Pau Gasol amb el dorsal número 16, que ja llueix al més alt del pavelló dels Lakers. Ha estat una nit històrica i emotiva, que Pacojo, periodista de la Cadena SER, ha viscut en primera persona. "Hem viscut una nit històrica a Los Àngeles. Una matinada molt especial. La samarreta de Pau Gasol ja llueix al més alt del pavelló i el 16 és un número que ja mai més ningú portarà als Lakers", ha reflexionat als micròfons de SER Catalunya.

Per altra banda, al 'Què t'hi Jugues!' també hem parlat d'aquest esdeveniment històric amb Joan Montes, una figura clau per impulsar la carrera de Pau Gasol, el seu descobridor. "Quan era petit el Pau Gasol ja tenia algo diferent, l'alçada era important, era coordinat i molt llest. Vam apostar per ell i va sortir cara", ha explicat Montes a SER Catalunya, qui ha detallat també que al llarg de la seva carrera altres persones li van donar molta confiança.

Amb més confiança, Pau Gasol podria haver estat encara millor? "Crec que sí, és un jugador que poc a poc agafava fites petites, però quan va veure que el seu amic Navarro ja estava al primer equip, també va veure que ell també hi podia arribar. Si arriba a ser ambiciós, el típic nen que des de petit vol arribar... això sí, era una persona super coordinada i quan ha arribat a competir, ho ha fet molt bé", ha analitzat Joan Montes al 'Què t'hi Jugues!', qui ha afegit que "el Pau hi havia dies que no competia tan bé o que li costava entrenar; hauria pogut ser millor, igual sí, però mai sabem".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00