Directo

SELECCIÓN ESPAÑOLA | Sigue en directo el Escocia-España en Carrusel Deportivo con Dani Garrido

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Un exercici de responsabilitat és posar els jugadors i les fites esportives al marge dels errors que hagi pogut fer la directiva"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del FC Barcelona amb Ramon Besa

"Un exercici de responsabilitat és posar els jugadors i les fites esportives al marge dels errors que hagi pogut fer la directiva"

"Un exercici de responsabilitat és posar els jugadors i les fites esportives al marge dels errors que hagi pogut fer la directiva"

19:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678896879046/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem fet un passeig pel centre de Barcelona amb Ramon Besa, periodista d'El País. Concretament, l'hem fet des del Cafè Zurich, un punt de trobada, tal com ha explicat Besa als micròfons de SER Catalunya: "quan els corresponsals estrangers venen a Barcelona i es volen informar quedo amb ells aquí. És un punt de trobada amb els corresponsals estrangers".

Amb Ramon Besa hem analitzat l'actualitat del FC Barcelona, marcada pel Cas Negreira. "Crec que la manera de salvar o de dignificar l'obra que han fet els futbolistes, els entrenadors i els que han tingut responsabilitats esportives és que la directiva digui que aquest és un assumpte que competeix només a la gestió del club, no a com juguin els futbolistes", ha analitzat Besa als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit: "entenc que un exercici de responsabilitat és posar els jugadors i les fites esportives al marge dels errors que hagi pogut fer la directiva".

Encara sobre el Cas Negreira, Ramon Besa ha destacat que "és objectivable que el que van aconseguir els futbolistes al terreny de joc és legítim i això s'ha de salvar, que no es taqui" i ha explicat també que "el que sap greu als socis i als penyistes és que es posi en qüestió el que es va guanyar". A més, sobre el comunicat del Real Madrid Ramon Besa ha afirmat que "el que ha fet el Madrid de personar-se a la causa és saber de la causa. És un interès".

Finalment, amb Ramon Besa també hem parlat d'una nova jornada de Champions, marcada de moment per l'exhibició d'Erling Haaland: "no vaig veure el Manchester City, només vaig veure a Haaland, és molt absorbent. Em va semblar que era Haaland 7-0 Leipzig. Va simplificar-ho tot". I per acabar, sobre el Real Madrid-Liverpool d'aquesta nit a la Champions, ha reflexionat: "és curiós com la premsa de Madrid aquesta vegada parlen d''ull' amb un 2-5 de l'anada, no ho havia vist mai".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad