Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça té una mica la moral guanyada al Madrid"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona a El Clàssic amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs, Lluís Cortés i Álvaro Benito

"El Barça té una mica la moral guanyada al Madrid"

"El Barça té una mica la moral guanyada al Madrid"

47:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1679328787661/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el FC Barcelona ha fet un pas de gegant en la lluita per la Lliga, després de guanyar al Real Madrid al Camp Nou (2-1), amb un gol de Kessié al temps afegit. Ara els de Xavi Hernández són líders a la Lliga i tenen 12 punts més que els blancs. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs, Lluís Cortés i Álvaro Benito.

"L'equip s'ho creu. Sense ser un equip tremendament superior, li ha guanyat tres Clàssics al Madrid", ha posat de manifest Jofre Mateu, mentre que Lluís Cortés ha destacat que "últimament estem veient a un Barça molt madur" i que "al Madrid crec que li té la moral una mica guanyada".

Per altra banda, Àlex Delmàs ha destacat que aquesta nit "el Barça guanya realment un partit decisiu des de fa molt de temps" i que aquest "és el Barça més solidari de l'última dècada". A més, Bruno Alemany ha destacacat que, actualment "Christensen està al Top-3 de defenses, no només de la Lliga, també d'Europa" i Cortés ha afegit que "és el central ideal pel que vol jugar el Barça".

Finalment, també hem analitzat la ressaca del Clàssic amb Álvaro Benito, exjugador del Real Madrid. "Mi sensación es que el Barça afrontó el partido como una auténtica final, y el Madrid no me desprendió esta importancia de partido", ha analitzat, i ha sentenciat: "una de las asignaturas pendientes del Barça es construir mejor por sentro porque ayer creo que le faltó. También recuperar el mejor nivel de Lewandowski".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00