Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça tanca el finançament del Nou Camp Nou

Foto del projecte Espai Barça / FC BARCELONA

Barcelona

El Barça ha acordat definitivament el finançament de 1.500 milions d’euros per construir el Nou Camp Nou. Fins al moment no està previst cap anunci oficial, però el club ha obtingut el vistiplau dels inversors nord-americans de la mà de JP Morgan i Goldman Sachs, segons ha avançat el Confidencial.

No està previst que l’entitat faci cap anunci oficial als pròxims dies, però fonts del club expliquen a SER Catalunya que l’interès està al voltant del 5,50%. Al Barça consideren el pacte com a “molt positiu” tot i la dificultat per aconseguir-lo derivada del conflicte bèl·lic d’Ucraïna, la situació bancària global i tota la remor de fons que acompanya al Barcelona en el seu dia a dia. El marc de l’acord es va tancar entre dijous, després de la reunió de junta directiva ordinària, i dilluns. Ahir es van acabar de perfilar detalls.

L'operació es farà a través d'un crèdit bancari i la resta de diners obtinguts a partir de notes d’inversors que hauran de tenir una puntuació mínima de BBB. El club es reserva el dret a refinançar una part del deute durant els cinc primers anys, en previsió que les condicions econòmiques es relaxin d'aquí a uns mesos. La resta del finançament, que recordem, no té hipoteca ni l’estadi com a garantia, té un venciment de 25 anys.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00