Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Sergi Gómez: "No estem en una situació extrema, però hem de tenir forces per seguir remant"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del RCD Espanyol a la prèvia del derbi contra el FC Barcelona a l'RCDE Stadium

Barcelona

Aquest cap de setmana hi ha derbi català a l'RCDE Stadium amb el RCD Espanyol - FC Barcelona, on els de Xavi Hernández es poden proclamar campions de Lliga. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Sergi Gómez, jugador del RCD Espanyol en una temporada complicada pels blanc-i-blaus, que són penúltims i estan a tres punts de la salvació. "El vestidor està molt bé, estem dolguts i amb l'espina clavada de l'últim partit, però a nivell de sensacions estem mostrant moltíssim i crec que aquest és el camí i la manera de jugar per aconseguir l'objectiu", ha reflexionat, optimista, el jugador del RCD Espanyol.

Sergi Gómez: "No estem en una situació extrema, però hem de tenir forces per seguir remant"

13:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1683723129268/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Tenim un gran derbi per davant, que tenim la sort de poder jugar a casa amb la nostra gent, que són un exemple a seguir perquè ens estan animant i ajudant cada segon de partit i això no ho té qualsevol equip", ha destacat Sergi Gómez sobre el derbi d'aquest proper diumenge, i ha afegit: "tenim una gran final i un partidàs a casa per fer feliç a la nostra gent, que s'ho mereix". Sobre si l'Espanyol farà o no el passadís al Barça si els blaugrana són campions abans del partit, Sergi Gómez ha afirmat: "nosaltres ens hem de centrar en lo nostre. Hem de seguir el que pensi el club i anar en aquesta direcció. No és cosa dels jugadors".

Per altra banda, el jugador blanc-i-blau també ha parlat sobre com ha canviat l'equip amb l'arribada de Luis García. "Són conceptes molt diferents. Ara intentem ser protagonistes amb la pilota i a mesura que han anat passant els partits amb Luis García hem anat demostrant que el que ens importa és tenir possessió, defensar amb pilota i ho estem posant en pràctica", ha analitzat, i ha afegit que "està clar que això és un procés i evidentment no s'aconsegueix d'un dia per l'altre".

Finalment, Sergi Gómez ha enviat un missatge a l'afició de cara al derbi decisiu d'aquest diumenge i a les cinc finals que els hi queden al conjunt perico per intentar aconseguir la salvació. "Han demostrat que són la millor afició. No hi ha cap dubte que ens estimen, que volen el millor per a nosaltres i tampoc tinc cap dubte que ho donarem tot per aconseguir aquesta victòria a casa. Els animo a tots a que vinguin a l'estadi a animar-nos, junts ho aconseguirem", ha reflexionat Sergi Gómez als micròfons de SER Catalunya.

Sergio Busquets, una llegenda

Aquest matí Sergio Busquets ha anunciat que deixarà el FC Barcelona a final de temporada i Sergi Gómez va coincidir amb ell durant la seva etapa al club blaugrana. "Les estadístiques parlem per si soles. És un gran jugador. Està a l'altura dels millors i ha estat un referent, no només pel futbol espanyol, si no a nivell mundial. Ha sapigut aprofitar molt bé les seves condicions i estar sempre al lloc adeqüat", ha reflexionat sobre el rendiment d'una llegenda del club blaugrana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00