Directo

HOY POR HOY Programa especial desde Sevilla por el Día de Andalucía

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Roures: "Els saudites han apujat l'oferta per Messi a 500 milions, però la seva voluntat de tornar tindrà pes"

El fundador de Mediapro explica al 'Què t'hi Jugues' que el Barça i la Lliga treballen perquè Messi pugui tornar a vestir de blaugrana i que la decisió s'haurà de prendre durant aquest mes de maig

Jaume Roures: "Els saudites han apujat l'oferta per Messi a 500 milions, però la seva voluntat de tornar tindrà pes"

Jaume Roures: "Els saudites han apujat l'oferta per Messi a 500 milions, però la seva voluntat de tornar tindrà pes"

45:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1684327659718/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Messi té una oferta superior als 500 milions d'euros per anar a jugar una temporada a l'Aràbia Saudita. Així ho ha confirmat Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues' de SER Catalunya, que creu que la voluntat de l'argentí de tornar a Barcelona tindrà pes en la decisió final. Una decisió que s'hauria de produir, juntament amb l'acord entre el Barça i la Lliga per a que pugui ser inscrit, durant aquest mes de maig: "Crec que és possible que torni, malgrat que els saudites han apujat l'aposta a més de 500 milions per un any. L'experiència a París no ha estat compensatòria i tothom ha vist com li està anant a Cristiano a l'Aràbia Saudita i com de malament ho està passant. Leo, ja ho ha dit sempre, que tenia ganes de tornar a Barcelona i aquest és un factor que pesa. Tampoc pot anar massa més lluny, qualsevol dia d'aquests s'ha de materialitzar si és un sí, un no o si s'hauran de canviar coses. Al maig? Crec que sí, que s'haurà de decidir al maig".

El fundador de Mediapro considera que tant la Lliga com el Barça estan treballant en la possibilitat que Messi pugui tornar a vestir els colors blaugrana. "Totes les parts tenen la voluntat", ha dit. I ha estat molt crític amb les mesures de control econòmic de la patronal del futbol espanyol, presidida per Javier Tebas: "No pot ser que les palanques serveixin una temporada i no serveixin la següent. Què hagués passat si el Barça no hagués fet 600 milions i n'hagués fet 1.200? Al mig del partit no pots canviar les normes".

A més, Roures també s'ha pronunciat sobre el cas Negreira, l'inici del qual se situa en l'època de Josep Lluís Núñez i en el poder que el Reial Madrid té sobre els estaments esportius: "L'origen d'aquesta teoria és nuñisme pur. Em sorprèn que no surti l'Anton Parera, que deu conèixer com es va gestar això, perquè va començar a la seva època. No hi ha una explicació plausible i raonable a tenir un contracte amb el vicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres, això és així". L'empresari ha assegurat que els desperfectes ocasionats al material propietat de Mediapro en la invasió de l’estadi Cornellà-El Prat del diumenge passat estan xifrats en més de 60.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00