Política

Collboni adverteix Colau que Más Madrid és l'exemple de la "tolerància zero amb les ocupacions"

El candidat del PSC assegura que culminarà la connexió del tramvia per la Diagonal, però creu que "no té sentit" condicionar-la als possibles pactes postelectorals

Jaume Collboni a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona

Barcelona

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, convida als comuns i als republicans a escoltar què diu l'esquerra madrilenya sobre el tema de les ocupacions, concretament Más Madrid: "Acabo de sentir a Rita Maestre dient 'tolerància zero' amb les ocupacions. Crec que és una forma realista des de l'esquerra d'abordar les ocupacions", ha afirmat. Collboni, que nega que l'oficina per prevenir les ocupacions il·legals sigui una proposta pel vot moderat, considera que els partits de la dreta "exageren el problema" de les ocupacions il·legals i, en canvi, Ada Colau "nega el problema i això és un error". Per això el candidat socialista defensa que la política de seguretat pública "és d'esquerres" i els partits d'aquest espai han de tenir "respostes" per aquesta problemàtica.

"El tramvia s'ha de connectar"

Collboni defensa culminar les obres de connexió del tramvia per la Diagonal si és alcalde: "Els 30 quilòmetres que s'han fet de tramvia els han fet alcaldes socialistes, i la connexió serà una obra socialista." Així i tot, el candidat descarta posar-ho com a línia vermella per a possibles pactes postelectorals: "No veig que tingui sentit condicionar una cosa que és de sentit comú: el tramvia s'ha de connectar."

Santi Vila eixampla la base del PSC

Preguntat per la presència de l'exconseller de Junts pel Sí, Santi Vila, a un acte del PSC aquesta setmana a Barcelona, Collboni no es mulla sobre si podria ser un futur fitxatge: "No m'ho he plantejat en aquests moments", ha dit. En tot cas, el candidat ha volgut agrair la presència de Vila als seus actes, ja que "demostra que el PSC està creixent" i també és una "bona mostra de l'eixamplament del PSC cap al seu electorat".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00