Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Joan Capdevila: "És incomprensible que encara no tinguem cap imatge on es vegi que el segon gol de l'Atlético entra"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el portaveu del RCD Espanyol després de l'empat contra l'Atlético amb polèmica en el segon gol dels del Cholo

Joan Capdevila: “És incomprensible que encara no tinguem cap imatge on es vegi que el segon gol de l’Atlético entra"

Joan Capdevila: “És incomprensible que encara no tinguem cap imatge on es vegi que el segon gol de l’Atlético entra"

09:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685021193615/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit el RCD Espanyol ha aconseguit un punt important contra l'Atlético de Madrid a casa després d'empatar 3-3 i remuntar un partit que, a mitja hora pel final, perdia 0-3. César Montes, Joselu de penal i Vini Souza han empatat el partit en només 15 minuts i l'Espanyol continua somiant amb la permanència; ara els blanc-i-blaus tenen la salvació a tres punts, quan falten només dos partits per acabar la temporada.

El partit, però, va tenir polèmica amb el segon gol de l'Atlético, d'Antoine Griezmann, que va pujar al marcador després d'una revisió de VAR per saber si la pilota havia entrat o no. Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb el portaveu del club blanc-i-blau després que ahir Luis García, entrenador del RCD Espanyol, expliqués que el club havia demanat una imatge on es veiés que la pilota havia entrat.

"Ho hem demanat, però de moment encara no tenim cap imatge on es vegi clarament que el segon gol de l'Atlético va entrar. És una jugada molt dubtosa i és incomprensible que, més de 12 hores després, encara no hi hagi cap imatge nítida on es vegi si la pilota entra o no", ha reflexionat Joan Capdevila als micròfons de SER Catalunya. En cas de no rebre aquesta imatge, Joan Capdevila ha afirmat que "el club prendrà les decisions adequades perquè això podria ser inclús adulterar la competició" i ha afegit: "confio en que puguin treure alguna imatge i puguin aclarir la situació, confio que al VAR han de tenir totes les imatges i de moment no les han mostrat totes".

"Nosaltres el que volem és que ens ho aclareixin, que ens donin les imatges, però de moment han passat més de 12 hores i no tenim cap resposta", ha recalcat el portaveu del club als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit que "això és un fet molt greu" perquè "no hi ha cap imatge concloent on es vegi que la pilota traspassa la línia de gol". "El club anirà on hagi d'anar fins al final perquè hi hagi justícia en un moment de la temporada en què tothom s'està jugant moltíssim". "Crec que l'Espanyol és un dels equips més perjudicats aquest any, per desgràcia, pel sistema VAR", ha sentenciat Capdevila sobre la polèmica arbitral.

Finalment, Joan Capdevila també ha analitzat la situació actual del RCD Espanyol. "Ahir va ser un dels partits més complets. L'afició va apretar i entre tots vam poder treure un punt. La sensació és que l'equip està viu i que vol lluitar fins al final", ha sentenciat el portaveu del club blanc-i-blau als micròfons de SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad