Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Julio Alberto: "Jordi Alba ha dejado huella, no podía haberlo hecho mejor"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Julio Alberto després que Jordi Alba hagi anunciat que deixarà el Barça

Julio Alberto: "Jordi Alba ha dejado huella, no podía haberlo hecho mejor"

Julio Alberto: "Jordi Alba ha dejado huella, no podía haberlo hecho mejor"

07:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1685021114266/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ahir Jordi Alba va anunciar que aquesta serà la seva última temporada al FC Barcelona. Tot i tenir contracte fins al 2024, el lateral blaugrana deixarà el club després d'11 temporades i 18 títols. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Julio Alberto, històric lateral del Barça, qui ha elogiat la carrera de Jordi Alba al Barça.

"Hi ha hagut molt bons laterals al Barça, però indubtablement, Jordi Alba ha viscut una de les èpoques més boniques i glorioses que ha tingut el FC Barcelona. A més, ha compartit vestuari amb grandíssims jugadors que han marcat una època. Jordi ha deixat empremta, és un grandíssim jugador, un excepcional lateral esquerre, i que no podia haver-ho fet millor".

Respecte a la decisió de Jordi Alba de no acabar el contracte amb el Barça i marxar quan acabi la present temporada, Julio Alberto assegura que és el millor que pot fer: "ho ha fet molt bé. A partir dels 32-33 anys, a un defensa d'un equip com el Barça on l'exigència és tan alta, tot es comença a complicar. Ho ha fet fenomenal per poder tenir 2-3 anys més de futbol molt més relaxat, en qualsevol equip que li pugui pagar una bona fitxa i gaudir d'aquesta última etapa de futbol després de tot el que ha fet".

Amb l'adeu de Jordi Alba, el lateral esquerre del Barça queda en mans de Balde i Marcos Alonso, dos laterals excepcionals segons Julio Alberto: "A mi m'agrada molt Balde, el futur està garantit. Necessita una mica més d'experiència, però és un lateral que m'encanta. Quan va a dalt, sap driblar, es posiciona molt bé, té molt bon toc de pilota, sap ocupar l'espai, entén molt bé el que vol Xavi i interpreta molt bé el joc. I Marcos Alonso és el meu nen, l'he vist néixer, créixer i jugar. És un lateral excepcional que encara pot donar uns anys més d'experiència i ser un canvi necessari per a Balde en lligues i competicions tan llargues".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00