Fútbol

La continuïtat d'Aíto és a l'aire i es comença a dibuixar la plantilla de la temporada que ve

Quino Colom i Kameron Taylor són els dos únics jugadors que tenen contracte en vigor, però el nord-americà tindrà molts pretendents

AQUI GIRONA ESPORTS 26/05

AQUI GIRONA ESPORTS 26/05

11:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000035008/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GIRONA

El Bàsquet Girona està en el camí de confeccionar la plantilla de la temporada que ve i el rumb que pren l'equip. Avui el director esportiu Jordi Pla ha deixat clar que, el dia d'avui, encara no està assegurada la continuïtat d'Aíto Garcia Reneses i que les dues parts s'han citat d'aquí a uns dies per a poder prendre una decisió. A banda d'això, el director esportiu també ha definit l'estat actual de la plantilla:

Kameron Taylor i Quino Colom són els dos únics jugadors que tenen contracte per la temporada que ve i que el club compta 100% amb ells. És a dir, són els dos jugadors qui tenen l'opció de comunicar al Bàsquet Girona que volen marxar. Kameron té una clàusula de 200.000 euros i és evident que tindrà molts pretendents, veurem com se soluciona perquè no està ni molt menys garantida la seva continuïtat.

A banda d'aquests dos, Roko, Figueras, Sorolla i Garino tenen un any més opcional que el club o els jugadors poden decidir tallar, és a dir si hi ha alguna de les parts que no vol continuar amb el contracte es pot fer sense problemes.

La resta que són Èric Villa, Fjellerup, Hill, Jenkins, Miletic i Hanzlik, aquest últim era cedit, no tenen contracte, tot i que avui Jordi Pla també ha confessat que amb alguns d'ells s'està treballant per aviam si poden continuar o no, pendents dels possibles costos fiscals que genera una tercera temporada de contracte en el cas de Fjellerup o Èric Vila, que són dos dels que podrien quedar-se.

Alguna novetat més en clau de la temporada que ve?

Doncs encara no hi ha ni molt menys definida la pretemporada, però tot apunta al fet que aquesta començarà la segona setmana d'agost per iniciar la Lliga el 14-15 de setembre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad