Gastro

Espectacle, diversió i gastronomia italiana

Festival de menjar italià i bon ambient al restaurant Belbo Dos Besos

Pasta a la carbonara acabada dins del formatge pecorino / lucas amillano

Barcelona

Si estàs buscant un restaurant per sorprendre a algú, el Belbo Dos Besos és una opció ideal. Està al centre de Barcelona, a la confluència de Rambla Catalunya amb Gran Via i és una oda a l'espectacle, la diversió i la cuina italiana. El seu 'must' és el menú carbonara, on podràs degustar uns espaguetis a la carbonara dins del formatge pecorino. De dimecres a diumenges fan 'dinner show' de 21 a 23h, un sopar amb música en directe i espectacle que no et deixarà indiferent.

Història del restaurant

El Belbo Dos Besos va obrir les seves portes el 21 d'octubre del 2021. Forma part de la cadena de restaurants Belbo, n'hi ha cinc a Barcelona: Belbo Dos Besos, Belbo Terrenal, Belbo Fasto, Belbo Candela i Belbo Luma; un a Madrid, el Belbo Piropo; i un a Sant Cugat del Vallès, el Belbo Favola.

Plats Estrella

El nou menú carbonara. Inclou espaguetis a la carbonara acabats dins el formatge pecorino (t'ho mostren davant la teva taula), però abans et serveixen tres entrants: gran antipasto Belbo de formatges, embotits i olives amb una mica de pa, unes mandonguilles all'arrabbiata i suc de rostit - espectaculars-, i una burrata amb amanida de tomàquets i crema de pesto a l'estil caprese. Les postres són uns cannolis de ricotta i festuc i un tiramisú de la casa amb amaretto. El menú és per a dues persones mínim i surt a 40 euros per cap.

Pasta a la carbonara acabada dins del formatge pecorino

Preu carta

El nou menú carbonara, per a mínim dues persones, surt a 40 euros per persona. Pots consultar la resta de la carta i els preus aquí.

Espai i terrassa

El restaurant consta de dues plantes i una terrassa exterior, hi caben 190 persones. A la planta baixa i a la terrassa, pots gaudir de la cuina italiana més informal amb un menú de pizza i, a la primera planta, et semblarà estar en un cabaret. La proposta és d'una cuina més hedonista. Tenen la graella situada al mig del restaurant i pots veure com cuinen les carns i altres productes al teu davant. Fan espectacles en directe i hi ha molta vida social. El públic del Belbo Dos Besos és jove, disruptiu i modern.

Horari

 • De diumenge a dimecres (Planta 0 i 1) de 13h a 16:30h i de 20h a 00:30h
 • Dijous, divendres i dissabtes (Planta 0) de 13h a 02h i la cuina no tanca fins a les 23h
 • Dijous, divendres i dissabtes (planta 1) de 13h a 16:30h i de 20h a 02h

Recorda que de dimecres a diumenges fan 'dinner show' de 21 a 23h, un sopar amb música en directe i espectacle.

Anècdota

Pel restaurant Belbo Dos Besos han passat grups de música com Kiss, jugadores i entrenadores del Barça, influencers lifestyle i gastronòmics de la ciutat.

Espai cabaret, a la primera planta del Belbo Dos Besos

Espai cabaret, a la primera planta del Belbo Dos Besos / Manuel Martos

Sobre la firma

Èrika García Pujol

Èrika García Pujol

  Responsable digital de SER Catalunya. Graduada en periodismo por la Universidad Autònoma de Barcelona y Máster en Periodismo Avanzado y Reporterismo. Trabaja en Ràdio Barcelona des de 2018.

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00