Gastro

Cuina oberta 24h al costat de Montjuïc

El restaurant on sempre trobaràs alguna cosa per menjar perquè està obert tot el dia (i tota la nit)

Amanida russa del Simultáneo

Barcelona

El restaurant 'Simuláneo' és un nou espai gastronòmic i cultual 24 hores de l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza. Pretén ser el punt de trobada a la ciutat, ja que està als peus de Montjuïc, punt calent de concerts, fires, museus i, d'aquí a uns mesos, també partits de futbol del Barça. La seva oferta gastronòmica és de 24 hores i consta de tapes, platets clàssis amb un toc gourmet (disponible de 12 a 00h) i la carta Non Stop (disponible 24h).

Història del restaurant

El restaurant gastronòmic 'Simultáneo' va obrir les portes fa relativament poc, el passat mes d'abril.

Plats estrella

La croqueta de porc rostit i poma és la més fotografiada pel seu interior semi-líquid i súper cremós. Tot i que, l’amanida russa amb semi salaó de bonítol, ous de salmó i caviar d’all negre també té molts fans. Nosaltres hem tastat el Menú Migdia que surt a 28 euros per persona i consta d'una degustació de tres entrants (tots inclosos), tres principals a escollir-ne un i postres o cafè. Inclou també aigua, refresc o copa de vi. Pels esmorzars, serveixen croissants de la pastisseria Canal que ha guanyat per tercera vegada el premi al millor croissant de mantega d'Espanya.

Preu carta

Si demanes a la carta, el preu ronda entre els 35-40 euros. Però la fórmula migdia surt a 28 euros i cada setmana varien el menú.

Espai i terrassa

Disposen d'una capacitat per a 190 comensals, però per esdeveniments, el nombre pot variar. Quan entres al local hi ha una barra més informal per fer la copa o picar alguna cosa i, si t'endinses al restaurant, veuràs una sala oberta on entra molta llum perquè el sostre és translúcid. El local està adaptat als concerts que organitzen entre setmana, per exemple, quan hi ha concerts a Montjuïc, amb escenaris entre les taules. L'hotel disposa d’una terrassa, 'rooftop The Clock'.

Restaurant Simultáneo / Jordi Soriano Iniesta

Horari

Cuina oberta 24 hores.

Anècdota

Des que van obrir el passat mes d'abril han passat pel 'Simultáneo' figures com: Ferran Adrià, Carlos Latre, Josep Pedrerol, Jesús Calleja... tots ells perquè estaven per la zona o bé per gaudir d’un concert, fer una entrevista o fer temps fins a la sortida del seu tren cap a Madrid. Un cop més, queda demostrat que la ubicació és un dels grans punts forts del restaurant.

Sobre la firma

Èrika García Pujol

Èrika García Pujol

  Responsable digital de SER Catalunya. Graduada en periodismo por la Universidad Autònoma de Barcelona y Máster en Periodismo Avanzado y Reporterismo. Trabaja en Ràdio Barcelona des de 2018.

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00