Última hora

PARO DE JULIO El paro baja en el mes de julio, pese a la destrucción de casi 10.000 empleos

Què t'hi jugues!
Más deportes

La Federació Catalana de Twirling presenta una auditoria falsejada sobre els seus números econòmics

El president de la institució va mostrar als clubs una auditoria firmada per un professional que té 87 anys i està jubilat des del 2002

La Federació Catalana de Twirling presenta una auditoria falsejada sobre els seus números econòmics

Barcelona

La Federació Catalana de Twirling, esport federat a l'estil de la gimnàstica rítmica, que consisteix en l'art de moure el bastó, va presentar una auditoria als seus clubs signada per Antonio González, un professional jubilat des del 2002, segons ha informat el Què T'hi Jugues. Diversos clubs de Catalunya assenyalen al president de la Federació, Ruben Pueyo, per la mala gestió dels recursos econòmics.

El fill del suplantat, que treballa al mateix despatx i es diu igual que el seu pare, ha explicat al Què T'hi Jugues: "El nom i el número acreditatiu és el mateix, però la signatura no té res a veure amb la del meu pare. Tampoc l'estructura de l'informe té res a veure amb el d'una auditoria. Hem denunciat els fets a la Policia Nacional".

Des del despatx auditor neguen qualsevol contacte amb la federació

Antonio González fill ha presentat una denúncia a la Policia Nacional per suplantació d'identitat al seu pare, de qui presumptament es va falsificar la firma. "Desconeixem aquesta federació, mai els hem auditat res ni hem tingut cap conversa associada a ells", ha afirmat González. Alhora, nega rotundament que el seu pare hagi firmat res. Els González, a més, han denunciat els fets al Col·legi d'Auditors i, paral·lelament, podria acabar en una querella criminal.

Ruben Pueyo, president de la federació, argumenta que ha estat enganyat i que havia encarregat l'auditoria a una empresa externa de la qual no ha estat capaç de recuperar el nom. Pueyo argumenta que en tot moment ha treballat amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), però aquesta ha negat saber-ne res. Els clubs de twirling han contactat amb l'UFEC, però, de moment, no han obtingut resposta.

La Federació Esportiva Catalana de Twirling ha fet un comunicat on explica que ha denunciat als Mossos d'Esquadra a l'empresa a la qual va encarregar l'auditoria, però continua sense especificar el nom d'aquesta companyia. González fill ha explicat que en qualsevol procediment és necessària la signatura de qui fa l'auditoria: "La signa qui la fa i mai hem fet res amb aquesta federació".

El fill de Antonio González ha conclòs: "El meu pare no ha signar res i això porta el seu nom i una signatura suplantadora".