Gastro SERGastro SER
Sociedad

Arriba la Santa Market amb noves propostes gastronòmiques i amb Els40 Catalunya a l'escenari

L'edició d'enguany aposta per la cuina d'altra qualitat amb els xefs de Cañitas Maite, guanyadors d'una estrella Michelin

La Santa Market celebrarà la seva setena edició al Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d'Aro, del 7 de juliol al 27 d'agost, de sis de la tarda a 1 de la matinada. El market a l'aire lliure més gran de la Costa Brava oferirà una àmplia varietat d'activitats i propostes gastronòmiques, entre les quals destaquen les tapes dels xefs de Cañitas Maite, les actuacions del domador de cavalls Santí Serracamps, i la música dels 40 Catalunya, que portaran el dia 1 d'agost la millor varietat pop i urban del panorama nacional.

Aquest market es converteix cada estiu en l'epicentre de l'oci de la Costa Brava, ja que posa a la disposició dels visitants una quantitat enorme d'activitats per fer i gaudir. En aquesta edició, s'hi podran trobar paradetes d'street food, botigues de roba local i de proximitat, concerts a l'aire lliure, i diversos tallers per als més petits de la casa. L'entrada al recinte té un preu de 4 € -gratuït per als menors de 12 anys-, i es proporciona estacionament gratuït.

Cañitas Maite: les estrelles Michelin que aterren a La Santa

L'edició d'enguany ha apostat per donar ales a la cultura gastronòmica d'alta qualitat. Per això, els xefs de Cañitas Maite -amb una estrella Michelin i dos sols Repsol pel seu restaurant OBA- portaran el seu art culinari d'Albacete fins a La Santa, en el que serà el seu primer contacte amb la cuina catalana. Ho faran a través d'un menú degustació en format de tapes, on es podran tastar propostes com la cua de bou, l'entrepà de calamars, o les croquetes de pernil ibèric 'Joselito', guanyadores del Premi a la Millor Croqueta del Món a Madrid Fusión 2021.

Tot plegat formarà part d’un menú tancat amb set tapes i unes postres, que tindrà un preu de 59 € (begudes no incloses) i es podrà degustar cada dia, del 7 de juliol al 27 d’agost. Com a complement, els xefs han creat una versió particular del pollastre amb escamarlà en homenatge a Josep Pla, que s’oferirà fora de carta a un preu de 9€. Les reserves ja estan disponibles a la pàgina web de La Santa.

La música, la vertadera protagonista a La Santa

La música és sempre una peça clau a La Santa Market. Aquest any, doncs, no podia ser menys, i per això els visitants podran gaudir d'una àmplia varietat de concerts gratuïts cada vespre. El plat fort arribarà l'1 d'agost, amb la presència d'Els 40 Catalunya dalt dels escenaris, que animaran al públic amb les propostes més fresques del panorama pop i urban del moment. Ara bé, els convidats de la nit encara estan per confirmar.

A més, se celebrarà la tercera edició del concurs de talents musicals "New Talent", patrocinat per Coca-Cola. Les actuacions tindran lloc cada dimecres, i culminaran amb una gran gala final en què s’escollirà el guanyador de l'edició 2023.

Activitats a l'aire lliure

Entre les novetats d'enguany, també destaca la presència de l'artista Santí Serracamps. Al llarg de vuit nits, oferirà el seu espectacle de domatge natural de cavalls: "La mar de lliure". Les demostracions tindran lloc el 7 i 14 de juliol, així com el 4, 9, 11, 16, 18 i 20 d’agost, a les 21.30 h, a la pista coberta del Horse Club. Per accedir-hi, s'oferiran dos tipus d’entrades: la general i la VIP (que inclourà una taula privada amb cava Vilarnau i pernil ibèric).

D'altra banda, hi han diverses activitats infantils programades, com el Pony Club o un servei d'acollida patrocinat per Font Vella, on els nens i nenes podran desenvolupar diferents tallers i activitats. A més, durant els dies 14 i 15 d'agost, La Santa convertirà l'espai en una festa temàtica inspirada en el Coachella, la Fira d'Abril, o el Carnestoltes d'Estiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00