Ocio y cultura

El rooftop més alt de Barcelona està al Nobu

Tapes fresques al lonunge bar amb unes vistes impressionants i una piscina per si vols refrescar-te

Vistes del rooftp de l'hotel Nobu a Barcelona

Barcelona

El terrat de l'hotel Nobu situat a la planta 26 és el rooftp més alt de Barcelona obert a la ciutadania on poder gaudir d'unes vistes de 360º. Inspirats pel mar i la muntanya, el rooftop del Nobu ofereix tapes per compartir amb ingredients locals amb segell Nobu.

Història del restaurant

Acabat d'inaugurar, el rooftop de Nobu Barcelona neix per a ser la terrassa més alta de Barcelona, amb unes vistes inigualables sobre la Muntanya Tibidabo, la Sagrada Família, la muntanya de Montjuïc i el mar Mediterrani. Un lloc assolellat on els clients de l'hotel poden relaxar-se durant el dia, refrescant-se a la piscina i menjar a l’estil Nobu mentre gaudeixen de les impressionants vistes de l’horitzó. A la nit, el terrat es transforma en un elegant punt de trobada perquè locals i clients de l'hotel gaudeixin de les millors postes de sol de la ciutat acompanyats d’aperitius lleugers i còctels artesanals.

La signatura barcelonina Eiko Ai ha dissenyat un exclusiu vestit per a l'equip de hosts, i Ètnia Barcelona ha proveït a l'equip d'ulleres de sol.

Plats estrella

Totes les tapes et sorprendran perquè combinen el millor de cada cultura, però per estalviar-vos la vostra indecisió, us diem quines tapes no us podeu perdre. El ceviche de llobarro amb coco, un plat peruà amb una barreja japonesa que utilitza la base de llet de tigre, però afegint-li el toc cítric japonès (iuzu) i soja.

Un espectacular hot dog de botifarra que fusiona la cultura peruana amb la japonesa i també la catalana (és la picada d'ullet a la cuina catalana de la carta del Nobu Barcelona).

Les croquetes de black cod, increïbles. El black cod és un dels plats emblemàtics de Nobu, és bacallà negre, i és la recepta més reproduïda als restaurants japonesos de tot el món. Nobu ha aconseguit fusionar de manera exquisida la recepta tradicional de les croquetes amb la recepta tradicional del black cod.

Un 'must' per les postres és el seu assortiment de gelats. Tenen sabors exclusius com el gelat de te verd i maduixa, el de caramel i miso amb xocolata blanca i el de sèsam i cacauet amb xocolata amb llet.

El menú de còctels dona suport al comerç local amb una àmplia oferta de cerveses artesanal de Garage Beer, vins bio-dinàmics de productors catalans com Montrubí, i còctels artesanals que barregen sabors japonesos com el suc de iuzu, xarops de té Sakura o amargants d'umami amb elements mediterranis com l'alfàbrega, fruites cítriques i vermut blanc.

Gastronomia Nobu

Preu carta

La carta ofereix moltíssimes possibilitats, el preu mitjà per persona són uns 23 euros.

Espai i terrassa

L'espai és una terrassa a la platnta 26 de l'Hotel Nobu amb vistes 360º a tota la ciutat. Podràs observar la Muntanya Tibidabo, la Sagrada Família, la muntanya de Montjuïc i el mar Mediterrani, l'skyline de Barcelona des d'un mateix punt.

Horari

El rooftop obre cada dia d'11 a 20 h. La piscina és només pels clients de l'hotel i el seu horari és d'11 a 18 h.

Anècdota

La cuina i els espectaculars dissenys i vistes dels Nobu arreu del món atrauen molts famosos, potser perquè un dels propietaris és Robert DeNiro. Un dels últims clients que ha rebut el Nobu Barcelona és Ibai Llanos, però qui sabem que són grans fans d'aquesta cadena són les Kardashians que sovint visiten el Nobu de Malibú, a California, situat en una ubicació privilegiada amb vistes a la Costa del Pacífic.

Sobre la firma

Èrika García Pujol

Èrika García Pujol

  Responsable digital de SER Catalunya. Graduada en periodismo por la Universidad Autònoma de Barcelona y Máster en Periodismo Avanzado y Reporterismo. Trabaja en Ràdio Barcelona des de 2018.

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00