Política

Pau Ricomà deixarà dijous l'ajuntament de Tarragona

l'ex batlle posa punt i final a la seva carrera política i abandona la primera fila

Pau Ricomà, ex alcalde de Tarragona

Tarragona

Ricomà, qui deixarà el seu càrrec com a conseller del consistori el dijous vinent, ha justificat la seva decisió explicant que després de la derrota a les eleccions del maig passat, i sabent que no es presentarà com a alcaldable per les següents, "políticament no té massa sentit seguir al ple municipal".

Per la pròxima candidatura, Ricomà tindria seixanta-nou anys i, en cas de guanyar, acabaria la legislatura amb 73. "La meva capacitat de sacrifici té un límit i prefereixo invertir temps en gaudir d'altres etapes de la vida, com la vellesa", ha afegit l'exbatlle. A més, també considera que, si no es retira, "estaria interferint en un relleu de lideratge".

També ha tingut unes paraules per Tarragona, a la qui considera "la seva vida" i a la que "voldria veure diferent de com està ara". Creu que la ciutat necessita una cohesió urbanística i cultural. Segons l'encara conseller, "la ciutat no es pot permetre una ciutadania desarrelada, la població ha de tenir les mateixes oportunitats visqui on visqui".

Pel que fa al seu mandat, s'ha mostrat satisfet amb els resultats, creu que han fet "una política molt bona", on han treballat per "la igualtat en tots els àmbits" i on han aconseguit "moltes inversions destinades a la millora de la ciutat". Si més no, també s'ha dirigit als qui, segons Ricomà, han fet "una mala política". Diu que "per desgràcia, n'ha vist molta durant els darrers quatre anys", inclús "persones que ataquen en l'àmbit personal". Ha insistit en el fet que "hi ha gent que l'ha combatut moralment". Ha afegit que "es pot criticar sense recórrer a qüestions personals".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00