Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Els futbolistes esquerrans que brillen a 'La Masia' i el dia que el Chelsea va voler fitxar a Balde

A la secció de 'La Masia' amb Jaume Marcet analitzem l'explosió dels jugadors esquerrans al FC Barcelona

Els futbolistes esquerrans que brillen a 'La Masia' i el dia que el Chelsea va voler fitxar a Balde

Els futbolistes esquerrans que brillen a 'La Masia' i el dia que el Chelsea va voler fitxar a Balde

09:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1695305230934/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí a la secció de 'La Masia' amb Jaume Marcet hem analitzat l'explosió dels jugadors esquerrans al FC Barcelona, amb especial atenció a Alejandro Balde, que avui ha signat la seva renovació amb el club blaugrana fins al 2028. Amb Jaume Marcet hem fet un repàs de jugadors històrics de 'La Masia' esquerrans, però n'hi ha pocs; de fet, dels que han triomfat amb totes les lletres se'n recorden especialment dos: Leo Messi i Jordi Alba. En canvi, a dia d'avui al primer equip n'hi ha dos, Alejandro Balde i Lamine Yamal, i fixant-nos en equips de Primera Divisió hi ha, per exemple, Take Kubo, actualment a la Real Societat, però format a la Masia. Normalment, tal i com ha explicat Jaume Marcet, costa trobar jugadors esquerrans, però no és el cas de les categories inferiors del Barça.

Jugadors esquerrans que brillen a 'La Masia'

Dani Rodríguez, Juvenil A. És un extrem esquerrà del Juvenil A, fitxat de la Real Societat. Jaume Marcet ha explicat que va debutar amb el Barça Atlètic a la Youth League contra l'Anvers amb un partidàs i que tot el que feia el Barça passava per ell. De fet, Marcet ha detallat que feia temps que no hi havia un jugador del Barça tan protagonista en aquesta competició. "És un jugador fantàstic", ha sentenciat.

Marc Bernal, Barça Atlètic. Està sent la revelació del Barça Atlètic, tal i com ha afirmat Marcet. Bernal és un noi de metre vuitanta-vuit que juga de mig centre quan no hi ha Marc Casadó.

Mika Faye, Barça Atlètic. El central senegalès és un dels fitxatges del Barça Atlètic que, ha dit Jaume Marcet, es veu amb projecció d'arribar al primer equip.

Andrés Cuenca, Juvenil A. És un central andalús que també cal destacar, als ulls de Jaume Marcet. Va jugar amb el Barça Atlètic a la Youth League contra l'Anvers, jugant un gran partit amb grans passades.

Toni Fernández, Cadet A. El davanter centre de 15 anys va debutar amb el juvenil B i va marcar un gol que, segons Marcet, recordava al de la cullera de Romario. "És un jugador amb una qualitat increïble", ha detallat Marcet als micròfons de SER Catalunya.

L'any que Balde podria haver fitxat pel Chelsea

Avui Jaume Marcet ha posat especial atenció a Alejandro Balde, que aquest mateix matí ha signat la seva renovació amb el FC Barcelona fins al 2028 i amb una clàusula de 1.000M€. Jaume Marcet ha explicat als micròfons de SER Catalunya que Balde, quan era cadet, va tenir una oferta molt important del Chelsea. Des del club, ha detallat Marcet, es van moure, sabien que era un jugador estratègic i van fer tot el possible perquè es quedés. "Era un jugador que cridava l'atenció per la seva potència i arrencada, amb un físic exuberant, a part de ser molt tècnic", ha afirmat Marcet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00