Sociedad

Shakira estrena cançó amb un nou dard contra el pare de Gerard Piqué

La cançó "El Jefe" és una col·laboracio amb el grup mexicà Fuerza Regida

Barcelona

La de Barranquilla torna a estar en boca de tothom després d'estrenar el single "El Jefe", una col·laboració´amb la banda mexicana Fuerza Regida que tracta sobre la desigualtat laboral i les persones que han d'abandonar casa seva a la recerca d'una vida millor.

Tothom sap que la relació entre la cantant colombiana i el futbolista Gerard Piqué va a acabar de males maneres i Shakira ha aprofitat la música per desfogar-se i llençar 'beef' a la seva exparella amb temes com Te felicito, Monotonía, la famossíssima sessió 53 amb Bizarrap o Acróstico. Ara torna a carregar contra Piqué, més ben dit contra el seu pare amb la frase "Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura" al minut 1.42 de la cançó.

La cançó s'ha publicat a Espanya de matinada i ja suma gairebé 4 milions de reproduccions.

Sobre la firma

Èrika García Pujol

Èrika García Pujol

  Responsable digital de SER Catalunya. Graduada en periodismo por la Universidad Autònoma de Barcelona y Máster en Periodismo Avanzado y Reporterismo. Trabaja en Ràdio Barcelona des de 2018.

   
  • Cadena SER

  •  
  Programación
  Cadena SER

  Hoy por Hoy

  Àngels Barceló

  Comparte

  Compartir desde el minuto: 00:00