Sociedad

Nou matí de retards a Rodalies

La circulació de trens d'alta velocitat ha estat interrompuda a Atocha fins les 7:40h del matí

Imatge d'un tren de Rodalies (arxiu) / Albert Segura

Barcelona

Els usuaris de Rodalies han tornat a patir un dia de retards. Per falta de tensió elèctrica s'ha estat circulant per una sola via entre Montcada Bifurcació i Clot fins a aquest migdia i això ha provat retards que ha superat la mitja hora als trens de les línies R2 Nord i R11. Entre Ripoll i Sant Quirze de Besora, ha estat interrompuda la circulació fins a un quart de 12 per una avaria al sistema d'electrificació. Renfe ha ofert un servei de transport alternatiu per carretera.

Per segon dia consecutiu, hi ha hagut problemes també a l'alta velocitat. Segons Adif, anit va caure el pantògraf d'un tren i va deixar sense tensió l'accés a l'estació Madrid-Puerta de Atocha. Fins a les 7:40 d'aquest matí no ha pogut entrar ni sortir cap tren d'aquesta estació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00