Què t'hi jugues!
Fútbol

"És necessari que vingui Vitor Roque al gener, al Barça li falta un relleu per a Lewandowski"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat esportiva i la prèvia del FC Barcelona - Athletic Club amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"És necessari que vingui Vitor Roque al gener, al Barça li falta un relleu de Lewandowski

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actualitat esportiva i la prèvia del FC Barcelona-Athletic Club que es jugarà diumenge a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb Joan Poquí i Ivan San Antonio.

Vitor Roque, "al gener sí o sí"

Santi Ovalle ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que la intenció del FC Barcelona és que Vitor Roque vingui sí o sí al mes de gener, i així li han transmès al jugador aquests últims dies. El club blaugrana compta amb ell pel gener, perquè necessiten reforçar la plantilla i, la manera per poder-lo inscriure, és a través de la flexibilització del fair play que va explicar ahir Sique Rodríguez a el 'Què t'hi Jugues!'.

"Crec és una bona noticia i necessària, que vingui Vitor Roque al gener. Al Barça li falta un davanter centre i tenir un relleu de Lewandowski, que comenci a foguejar-se i començar a conèixer companys i competicio em sembla una bona idea portar-lo al gener", ha analitzat Ivan San Antonio als micròfons de SER Catalunya. Per altra banda, Joan Poquí ha dit que li fa "respecte que al final hi hagi una mica de decepció o que l'expectativa hagi estat molt alta", però que "és evident que calen davanters perquè la plantilla, si hi ha una línia on està coixa, és a davant".

Encara en aquest mateix sentit, Joan Poquí ha deixat aquesta reflexió al 'Què t'hi Jugues!': "veig un conflicte clar amb Lewandowski, que potser serà sostenible mitja temporada, però no més enllà. No veig una convivència dels dos. Aquesta situació de competència sempre acaba malament per un o per altre".

La prèvia del FC Barcelona-Athletic Club

Aquest diumenge torna la Lliga després de l'aturada per les seleccions i el FC Barcelona rebrà a l'Athletic Club a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. "L'Athletic està en bona dinàmica i al Barça el veig justet", ha destacat Poquí, qui ha detallat: "no tant per la trajectòria, si no perquè arriba amb moltes baixes de jugadors clau i després d'una aturada de seleccionsq ue sempre és pitjor pel Barça que pel rival".

Un dels noms propis del partit serà el d'Íñigo Martínez, exjugador de l'Athletic Club, actualment al conjunt blaugrana. "No va tenir pretemporada per una lesió molt fotuda i el partit que va fer al camp del Mallorca no va ser massa bo. A més competeix amb tres centrals TOP, així que crec que ho tindrà complicat", ha afirmat Joan Poquí, mentre que Ivan San Antonio ha destacat: "hi ha una cosa que té i que és imprescindible i és que té la confiança de l'entrenador. Xavi és qui ha apostat més pel seu fitxatge.