Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Fermín López va ser el motor de l'equip"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona a la Champions i la prèvia del Clàssic contra el Real Madrid

"Fermín López va ser el motor de l'equip"

"Fermín López va ser el motor de l'equip"

35:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1698325288854/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la victòria del FC Barcelona contra el Shakhtar Donetsk a la Champions League (2-1) i hem posat totes les mirades al Clàssic contra el Real Madrid que es jugarà dissabte a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. El conjunt blaugrana porta nou punts de nou possibles a la Champions i és tercer a la Lliga, a l'espera del que passi aquest cap de setmana. Hem parlat de tot plegat amb Lluís Cortés i Lluís Carreras als micròfons de SER Catalunya.

"El Barça em va agradar a estonetes, sempre hi ha detallets d'algú i sempre li has de trobar alguna cosa positiva", ha destacat Lluís Carreras, qui s'ha quedat amb un nom propi del partit d'ahir: "m'agafo a Fermín López. Va ser el motor de l'equip. En aquest tipus de partits la ment et tira cap al dissabte, perquè saps que el d'ahir és un partit assequible, i destaco la intencionalitat amb la que Fermín realitza cada acció i cada moviment. Es veu i es nota". I de cara al futur, Carreras ha afirmat que "Fermín López es consolidarà en una de les posicions on normalment més qualitat hi ha a l'equip".

La prèvia del Clàssic

Amb Lluís Cortés i Lluís Carreras també hem posat la mirada al Clàssic que es jugarà dissabte; serà el primer FC Barcelona-Real Madrid que es jugui a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, i pot decidir el líder de la Lliga, en funció també del que faci el Girona FC contra el Celta de Vigo, demà a Montilivi.

"Amb el Barça sempre sóc optimista, i més si és contra el Madrid", ha afirmat contundent Lluís Carreras, mentre que Cortés ha dit: "no estic massa confiat pel Clàssic. Mires una mica la fusta que té el Barça per aquest dissabte i falten peces importants i jugadors amb experiència per jugar aquest tipus de partits. Crec que el Barça pot guanyar, però no estic confiat".

Sobre la possible alineació de Xavi Hernández, Lluís Carreras ha destacat: "jo aposto pels tres centrals, amb Araujo de corrector per banda dreta per defensar a Vinicius, i les bandes per Balde i Cancelo, que faci el que vulgui. A dalt, crec que el sacrificat seria Lamine Yamal i jugarien Ferran Torres i Joao Felix".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00