Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Al Barça estan molestos perquè Gavi torna a entrar al camp després de la primera acció"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la lesió greu de Gavi amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia i amb el doctor Jordi Ardèvol

"Al Barça estan molestos perquè Gavi torna a entrar al camp després de la primera acció"

"Al Barça estan molestos perquè Gavi torna a entrar al camp després de la primera acció"

12:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700485532099/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest cap de setmana no hi ha hagut jornada de Lliga per l'aturada de seleccions, però el FC Barcelona ha rebut una de les pitjors notícies que podia rebre: una lesió greu de Gavi, jugador fonamental per l'equip. El club blaugrana ja ha anunciat que Gavi té una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot amb el trident Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Juliana Garcia.

"És molt clar que Gavi es trenca a la primera acció", ha analitzat Àlex Delmàs al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha detallat: "em consta que des de l'staff del Barça també estan convençuts que es trenca a la primera acció i recriminen a la selecció que el facin tornar a entrar al camp després d'aquesta acció". "És una acció fortuïta, però dins del club estan molestos, no per haver-lo posat de titular, si no perquè després de la primera acció torna a entrar al camp", ha afegit Delmàs.

En aquest sentit, Jofre Mateu també ha opinat que Gavi es lesiona a la primera acció i ha opinat: "és una acció fortuïta que et pots fer havent jugat deu minuts o noranta. Jo no ho acato a la càrrega de partits". I Juliana Garcia ha opinat sobre el fet que Gavi tornés a entrar al camp després de la primera entrada: "qui ha de posar seny son les pautes de precaució, que el Barça fa molt bé, però a la selecció el deixen seguir i tornar a entrar el camp. No crec que sigui l'staff, si no l'equip mèdic qui l'ha de frenar".

El pronòstic del doctor Jordi Ardèvol

Un cop el FC Barcelona ha fet oficial el comunicat mèdic, en el que detallava que Gavi té una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genol dret i una lesió associada al menisc extern, al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb el doctor Jordi Ardèvol. "La lesió associada és molt freqüent. El percentatge de lesions meniscals que acompanyen les ruptures de creuats és altíssim, i això evidentment agreuja la lesió", ha analitzat el doctor als micròfons de SER Catalunya.

Per altra banda el doctor Ardèvol ha analitzat que el temps de baixa aproximat estarà entre els 6 i 8 mesos, però que "una lesió així ha de tenir bon pronòstic, i més amb un jugador com ell, que està fort". Finalment, Jordi Ardèvol ha donat també la seva opinió i, vistes les imatges, ha dit que creu que "Gavi es trenca a la primera acció".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00