Baloncesto

El Bàsquet Girona és la cara i l'Uni la creu del cap de setmana

Kelsey Mitchell, l'estrella nord-americana que va arribar aquest estiu a Fontajau, ha demanat sortir del club

ESPORTS 20/11 AQUÍ GIRONA

ESPORTS 20/11 AQUÍ GIRONA

15:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700492819933/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Avui a l'Aquí Girona analitzem el moment de Bàsquet Girona i l'Uni Girona, en un cap de setmana on la sorpresa ha estat la derrota de les de Laura Antoja, que va fer explotar alguns dels problemes que hi ha dins del vestidor, entre ells la petició d'abandonar l'equip de Kelsey Mitchell, l'estrella nord-americana, que no s'ha integrat com s'esperava a Girona i vol trencar la seva vinculació contractual amb l'entitat.

L'Uni Girona va caure ahir per 52-63 davant l'Araski, un equip que fins al moment només havia aconseguit dues victòries en tota la temporada. La sensació va ser molt dolenta, però a Fontajau va extranyar per sobre de tot el nivell de Kelsey Mitchell, però també l'actitud, perquè la nord-americana semblava jugar sense intenció d'anar a buscar la cistella i només va anotar dos punts en tot el partit. Malgrat això, Antoja la va mantenir a pista molts minuts. Després del partit la mateixa Antoja va assegurar a RAC1 que la jugadora ha demanat sortir de l'Uni Girona per motius personals.

Quins números deixa?

Segurament, tot i no ser uns números dolents, estan per sota del que s'esperava:

LLIGA: 11'2 punts per partit amb 41% en triples, 41% en tirs de 2 i pitjor en tirs lliures 69%. 2'5 rebots, 2'5 assistències i 2'40 pilotes perdudes per a un total de 9'2 de valoració

EUROCUP: Millora... 17'5 punts per partit, 52% en tirs de 2, 35% en triples, 1'5 rebots, 2'3 assistències i 10'3 de valoració.

D'altra banda, el somni de la Copa continua més viu que mai després de la victòria del Bàsquet Girona davant el Breogán del dissabte al vespre a Fontajau per 87-83 que col·loca als de Salva Camps en posicions de privilegi i un balanç de 6-4 després de les primeres deu jornades de la Lliga Endesa...

Victòria molt important dels de Salva Camps en un partit que va complicar-se per moments i en el qual Breogán, que va tenir un espectacular encert de 3 a la primera meitat, va arribar a col·locar-se 11 a dalt a l'inici del tercer període. Tot i això, l'equip va competir fins al final i suma un triomf que el manté dins del top8.

Corey Davis va jugar el millor partit des que va arribar a Fontajau i va ser el màxim anotador amb 12 punts, en un duel on l'equip va trobar a faltar Iroegbu, que va carregar-se molt ràpid de faltes i va haver de desaparèixer de la pista fins pràcticament al final, tot i que va acabar sent el protagonista per anotar la cistella que posava l'equip 2 a dalt quan falten pocs segons.

Al Bàsquet Girona li queden SET partits per acabar la primera volta i quantes victòries ha d'aconseguir per poder ser a la Copa de Màlaga?

Amb tres podria tenir opcions molt reals d'arribar-hi perquè la mitjana dels 10 últims anys és de 9 triomfs.

A domicili: Barça, Bilbao, Manresa i Zaragoza.

A casa: Andorra, Joventut i Baskonia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00